Tips for å vokse sunt avocado trær

March 17

Tips for å vokse sunt avocado trær


Native til sørlige Mexico, er avocado et eviggrønt tre som vokser godt i tropiske eller Middelhavet klima. Avokado trives i deler av California, Florida og Hawaii. Dverg varianter av avokado kan dyrkes i containere som stueplanter og brakt utendørs om sommeren. Frukten av avokado er en god kilde til vitaminer og mineraler. Med litt omsorg og oppmerksomhet, kan du dyrke dine egne avokado på sunn avocado treet.

sollys

Selv avokado vil vokse i delvis sol, for optimal fruktproduksjon avokado trær bør plantes i full sol med beskyttelse mot sterk vind. Fordi avokado trær trives på varme, plante dem i nærheten av en sydvendt vegg eller i et varmt område av hagen din.

Jord

Avocado trær har grunne røtter og vil ikke tolerere dårlig drenert eller mettet jordsmonn. Før anlegget ditt avocado treet, spade organisk materiale som kompost i jorda. Avokado kan trives i litt sandholdig jord, men tung leire bør brytes opp og løsnet med svært grov sand i tillegg til organisk måte. The University of Florida advarer om at altfor våt jord vil føre ikke bare til redusert vekst, men noen ganger tre dødsfall.

frost~~POS=TRUNC

Hvis du bor i et område hvor det faller under frysepunktet om vinteren, vil avocado treet må beskyttes. Frost vil skade blader og greiner, og kan drepe noen blomster. Avocado frukt som har blitt skadet av frost vil bli svart. Velg en meksikansk type avocado treet, fordi de er mer frost hardfør enn andre varianter. Pakk skum eller annet isolerende materiale rundt stammen på treet. Sprer en presenning over unge trær vil også beskytte dem fra frost.

Gjødsel

Etter avocado treet er et år gammel, mate den med en flerbruks gjødsel fire ganger i året. Gulnende blader indikere jernmangel, noe som kan være forårsaket av over vann eller mangel på næringsstoffer. En chelated foliar spray som inneholder jern vil rette opp denne mangel.

beskjæring

Avocado trær kan vokse ganske store, opptil 60 fot høy. Beskjær din avocado treet for størrelse; ellers, trenger det ikke mye beskjæring. Fjern skadede eller syke greiner etter høsting og all fare for frost er forbi. Avocado grener er utsatt for solbrenthet så vær forsiktig så du ikke over sviske og avsløre de sensitive grener. Paint utsatt tre med en renvasking eller med tynnet latex maling for å unngå solbrenthet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com