Hvordan å dele et soverom for 2 barn

January 21

Noen ganger er det en nødvendighet for to barn å dele samme soverom. Selv om dette ikke kan være den ideelle situasjonen, er det noen kreative ting som kan gjøres for å sikre at hvert barn har sin egen utpekt plass i rommet. Her er noen ting som kan gjøres for å gi både barn sin egen lek og søvn område.

Bruksanvisning

Å dele et rom

En dele rommet i to ved å bruke malerens tape på midten av veggene. Maling hver side av rommet en annen farge. Påfør en tynnere stripe i en maling farge som koordinerer med de to fargene på hver side av rommet i midten av rommet for å knytte de to maling farger sammen.

2 til forskjellige fargede vindus behandlinger på hver side av rommet for ytterligere å dele rommet visuelt. Du kan selv ønsker å legge til to forskjellige typer vindu behandlinger som passer personligheten til hvert barn dele soverom.

3 Plasser hver dresser rygg mot rygg enten i midten av rommet eller i den ene enden av rommet.Dette vil gi en fysisk barriere mellom de to områder. La hvert barn velge hvor hennes seng og andre møbler vil gå på hennes side av rommet.

4 Pynt hver side av rommet i et annet tema eller koordinere temaer, er forsiktig med å ikke lage den samme plassen to ganger. Du skal nå ha et soverom med to tilsynelatende mellomrom.

Hint

  • Hvis du ønsker å ytterligere dele plass, kan du prøve å henge en solid ledning over midten av rommet og legge gardiner som kan trekkes stengt helt stenge hver plass.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com