Travertine Ideas

February 6

Travertine Ideas


Hjem kjøpere elsker stein for sin holdbarhet og naturlig skjønnhet. Granitt, marmor og travertin gir uendelige muligheter for designere til å legge til luksus og verdi til kundenes hjem. Steinen er en sedimentær kalkstein med en polert, slipt eller split-faced finish, eller en sandblåst, ramlet finish. Overflaten av travertin flis er naturlig pitted. Gropene er vanligvis fylt under fuging prosessen for å holde dem fra samler skitt og støv i installasjoner. Steinen er hvit når den er ren, men liten kalsiumkarbonat innskudd gi subtile fargevariasjon.

Dusj

Travertine er perfekt for vertikale applikasjoner som dusjvegger. For et moderne utseende, stable fire-tommers med tolv-tommers travertin fliser på en horisontal vinkel med minimale fuger. Hver stein dusj bør inneholde en innebygd nisje å holde sjampo og kroppsvask. Klare glassdører, hvite håndklær og et rektangulært pidestall vask fullføre moderne travertin bad.

Møbler

Travertine fungerer bra i moderne innredning. En polert skive av travertin på tykke, firkantede rustfritt stål ben som gjør en slank, moderne uttalelse, mens fremkaller den luksuriøse følelsen av 80-tallet. De naturlige variasjonene i travertin er alle i samme farge familie, så et stort salongbord gir en nøytral bakgrunn for tilbehør.

Travertine fungerer også godt i vintage innredning, og ville se seg hjemme topping en antikk skjenk buffet. Sin motstand mot varme gjør den godt egnet for å holde varmt serveringsfat, og dets beige toner utfylle et bredt spekter av tre korn og flekker.

gulv

Travertine veier mindre enn marmor eller granitt og kan brytes lettere enn hardere stein. Disse kvalitetene gjør travertin rimelig og bruk av 24-by-24 tommers fliser reduserer antall fugemasse linjer på et prosjekt.

Mens travertin er ugjennomtrengelig for vann og smuss, er fugemasse ikke. Else av fuger i et ferdig gulv må rengjøres med jevne mellomrom og forseglet. Færre fugemasse linjer bety mindre fuger å rengjøre. En engangs investering i travertin gulv vil lønne seg i det svært lange løp. Travertin gulv kan vare opptil femti år før de må byttes ut eller refinished, selv i høyt trafikkerte områder.

benken

Travertine naturlige groper gjør det et dårlig valg for et kjøkken countertop, men travertin er et populært valg blant kjøkkendesignere for en backsplash. Stone kutt for backsplashes er tilgjengelig i standard fliser og mosaikkfliser. Dekorative mosaikkfliser er vanligvis montert på mesh backing for enkel installasjon.

Peis

Travertine kledning umiddelbart oppdaterer en datert murstein peis, spesielt hvis peisen surround strekker seg til taket. Bygning i en benk høyde travertin ildsted legger instant sitteplasser til alle rom.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com