De beste typer kanaler for en baderomsvifte

January 30

De beste typer kanaler for en baderomsvifte


En varm dusj er en trøstende måte å slappe av kroppen. Men akkumulerer badet lukket område mye fuktighet eller fuktighet, fra den dusj rennende vann. Fuktighet vises som en tåke over hele badet, krever tilstrekkelig ventilasjon på utsiden av hjemmet. Et bad fan og tilknyttede kanaler trenger spesifikk plassering og utforming for den mest effektive bevegelse av luft.

fan Place

Bad fan bør ligge i nærheten av dusjen, men ikke umiddelbart over den. Et hus kan bruke en stud finder verktøy for å finne takbjelker før de bestemmer seg for en permanent fan monteringssted. Takbjelker opprettholde byggets øvre strukturelle rammer og kan ikke endres. Designere kan finne den beste kanaler for den aktuelle bygningens arkitektur når viften har en fast installasjon plassering.

duct Sammensetning

Den beste typen kanaler for et bad fan er korte og stive. Hjørne av maskinvare foreslår å bruke metallplater kanal for en glatt innvendig overflate. Den stive, glatte overflaten gir raskere bevegelse i luften fra badet til utenfor samt demper vifte og luft bevegelse støy. I kanalen bør være så kort som mulig for å forhindre fuktighet oppbygning inne i kanalen lengde.

duct Shape

Kanaldiameteren bør ikke være mindre enn 3 til 4 inches, sier Hjørne maskinvare. En mindre duct diameter reduserer bad fan effektivitet, forårsaker ekstra støy og mer stress på viftens motor. Kanal bør også være så rett som mulig. Flere svinger i kanal hindrer luftbevegelse effektivitet, minske fan effektivitet for å fjerne fuktig luft vekk fra badet.

duct Place

Kanal kan gå ut av bygningen på tre forskjellige måter. Bad som ikke har loftsrommet over dem kan lufte den fuktige luften ut gjennom en yttervegg. Hjem bad med loft plass over typisk rute kanal gjennom et tak vent. Et bad med en nærliggende bjelkelaget, eller takfot, skjuler strategisk utsiden duct vent på undersiden av hjemmet hengende takkonstruksjonen. Et hus må bestemme den beste kanalen plassering for den enkelte hjem, opprettholde en kort og rett kanal installasjon uavhengig av det endelige utvendig ventil plassering.

fordeler

Fanget fuktighet i et bad bidrar til mugg vekst på veggene og mugne fliser fugemasse. En strategisk utformet bad vifte og kanaler kombinasjon fjerner klissete tåke fra rommet, bevare rommets strukturell integritet. Over tid, et dårlig ventilert bad utstillinger malingen så godt som mulig skade på underliggende tre innramming og isolasjon.

Effektiv Fan Bruk

Kjør viften i minst 20 minutter etter bruk av bad dusj. Denne tidsrammen gjør viften og kanaler for å lufte den fuktige luften effektivt. Faktisk er noen bad fans produsert med tidtakere. Eier du et hus setter timeren, slik at viften til å operere og stenge ned på et bestemt tidspunkt, noe som er spesielt nyttig når en person må forlate hjem raskt etter en dusj.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com