Hvordan beregne Food Storage Beløp

March 5

Hvordan beregne Food Storage Beløp


I dagens økonomi, mellom arbeidsledighet og raskt stigende matvarepriser, er det en god idé å holde en velfylt spiskammer. Faktisk, lagring av mat har en høyere avkastning enn aksjemarkedet akkurat nå. Men hvordan kan du bestemme hvor mye og hva slags mat å lagre? Denne artikkelen vil hjelpe deg å lage en liste basert på hva du faktisk spiser.

Bruksanvisning

1 Lag en liste over alle oppskriftene du rutinemessig gjøre, samt hvor ofte du gjør det over en periode på en måned.

2 List ingrediensene for dine oppskrifter holde styr på hvor mange ganger den samme ingrediens brukes. For eksempel, hvis du har fire oppskrifter som bruker tomatpuré, bør listen reflektere 4 tomatpasta.

3 Faktor i hvor ofte du gjør en oppskrift. Hvis du gjør de fire oppskrifter med tomatpuré 8 ganger i måneden, multiplisere 8 med 4 for å komme opp med en månedlig bruk rate. Dette er den grunnleggende pantry liste for en måned.

4 Bestem deg for hvor mye mat du vil lagre i pantry - 3 måneder, 6 måneder eller lenger

5 Multipliser elementer på en måned pantry liste av hvor mye tid du ønsker å lagre mat. Dette gir deg de produktene og mengder du trenger å kjøpe for å fullt lager din pantry.

Hint

  • Vurder også inkludert ingredienser for ferie baking og spesielle måltider.
  • Skann pantry listen og identifisere elementer som kan være billigere hvis du har kjøpt dem i bulk. For eksempel bulk mel til en engros-uttak som Sams Club eller Costco er mye billigere enn i butikken.
  • Hvis du ikke har mye penger til overs, kjøpe en eller to statister for din pantry hver uke i stedet for å gjøre alt på en gang.
  • Nå som du vet hva dine pantry stifter er du mer effektivt kan bruke kuponger og butikksalg til din fordel.
  • Hold styr på utløpsdatoer mat og rotere mat i pantry - bruk de eldste elementene først.
  • Svulmende og bulkete bokser skal destrueres på grunn av risiko for botulisme.
  • Ha en back-up plan for frosne elementer i tilfelle strømbrudd.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com