Hvordan du kan leie Verktøy for Teppe Installasjon

January 13

Hvordan du kan leie Verktøy for Teppe Installasjon


For å kunne installere tepper, trenger du en rekke dyre verktøy, for eksempel en sy jern, kneet kicker og teppe båre, for å nevne noen. Med mindre du skal installere en masse tepper over en lang periode, er det mer fornuftig å leie verktøy for å spare penger. Oppussing butikker som The Home Depot, sammen med utleie butikker, for eksempel RentalMax, vil leie deg verktøy så lenge du har riktig personlig identifikasjon.

Bruksanvisning

1 Finn nærmeste butikk som tilbyr verktøy utleie. De kan finnes enten i en telefonboken eller ved å gjøre et søk.

2 Gå til butikken du har valgt og gå opp til hovedutleieskranken.

3 Tips en ansatt som tepper verktøyene du ønsker å leie.

4 Fyll ut nødvendig butikken papirene, som vil omfatte grunnleggende informasjon om deg, for eksempel navn, adresse og telefonnummer.

5 Hand butikk ansatt førerkort slik at de kan bekrefte opplysningene.

6 Registrer eventuelle ansvars fritak butikken krever med spesielle verktøy utleie. De varierer fra butikk til butikk, og er forskjellig avhengig av hvilke typer verktøy.

7 Hånd butikk ansatt kredittkortet ditt, som vil bli spilt inn og plassert på filen. Ingen kostnader vil bli plassert på kortet før verktøyene blir returnert.

8 Ta kopi av leieavtalen, sammen med førerkort og kredittkort med deg.

9 Legg verktøyene inn i bilen. Hvis du trenger hjelp, be om hjelp fra en butikk ansatt.

Hint

  • Verktøy kan leies enten i fire timer eller hele dagen. Hvis du er usikker på hvor lenge du trenger det, leie den for fire timer; hvis du kjører over, vil tiden bare bli lagt til regningen din når du kommer tilbake verktøyet. Men hvis du leier den for dagen, men bare bruke tre timer, vil du fortsatt må betale for hele dagen.
  • Tools er i høyeste etterspørselen i helgene, så hvis det er en helg prosjektet, være forberedt på å være i butikken tidlig for å sikre at du vil være i stand til å leie de verktøyene du trenger. Verktøy leies etter først til mølla-prinsippet.
  • Hvis du er usikker på nøyaktig hvilke verktøy du trenger, kan de butikkansatte hjelpe hvis du forklare omfanget av prosjektet til dem.
  • Du kan kjøpe forsikring for verktøy, i tilfelle de blir ødelagt mens i din besittelse.
  • Pass alltid på å spørre butikkansatte hvis du har spørsmål om sikker bruk av verktøyene.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com