Hva Materialer brukes til å lage en elektrisk skrutrekker?

January 15

Hva Materialer brukes til å lage en elektrisk skrutrekker?


Den elektriske skrutrekker er et vanlig hjem vedlikehold verktøy som er bygget av samme type materialer som de fleste elektroverktøy er laget av: plast og metaller. Bærbare elektriske skrutrekkere har også oppladbare batterier laget av kjemikalier som et nikkel-kadmium sammensatte. Små mengder av kretsen er også ofte innlemmet i nyere modeller for å kontrollere dreiemomentet og elektriske strømmen, som er bygget på en silisium kretskort.

plast

Den samme type plast som brukes til å lage elektrisk skrutrekker er også ofte brukt til å lage mange andre kommersielle produkter, som for eksempel DVD, flaske lokk og bildeler. Plasten må være litt fleksibel, slik at den ikke sprekker eller knuses ved støt og holdbar mot klimaforhold, oljeutslipp og andre forhold i naturen eller en workshop setting. Polystyren og polypropylen er to av de mest vanlige plast som brukes til elektroverktøy hus som har disse egenskapene.

metaller

De tre mest vanlige typer metaller som brukes i en elektrisk skrutrekker er stål, aluminium og kobber. Stål brukes til å lage tannhjul, clutch montering og biter på grunn av sin overlegne styrke. Aluminium brukes for interiøret boliger for sine lette, slitesterke kvaliteter. Kobber blir brukt til å lage viklingene for den elektriske motor og andre elektriske koplingsforbindelsene for verktøyet.

Silicon

Silisium blir brukt som et kretskort base i mange moderne elektriske skrutrekkere. Transistorer og andre elektriske komponenter er bygget på en silisiumskive base. Kretsanordningen fungerer som en form for avansert kontrollsystem for å holde effektnivået av verktøyet på nøyaktig riktig tidspunkt. Styreenheten fungerer også til å kutte eller redusere strømmen til motoren som nivået av det ønskede dreiemoment er nådd i verktøyet slik at komponentene ikke er overbelastet og skadd.

kjemiske Batterier

Oppladbare batterier er en viktig komponent i enhver oppladbar elektrisk skrutrekker. De er vanligvis laget av en av tre typer av sammensatte blandinger. En nikkel-kadmium (NIH) batteriet var den vanligste inntil nylig. Nyere batteri utførelser bruker nikkel-metallhydrider (NiMH), som gir en mer langvarig charge til batteriet, og er lettere å kvitte seg med, da de er mindre skadelige for omgivelsene. Lithium ion (Li-Ion) batterier er en annen vanlig type som brukes, men de kan miste sin evne til å lade om helt utladet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com