Vil bløt vann Fjern Scale fra rør?

March 30

Vil bløt vann Fjern Scale fra rør?


Hardt vann inneholder ioner og spormengder av forskjellige kjemikalier som forårsaker skjellete buildup på rør, kraner og annet som rutinemessig berører vannet. Vannmyknere fjerne og erstatte de skadelige elementer av vann, skaper vann som smaker bedre og ikke etterlate rester. Legge til et kalkfilter til ditt hjem kan bidra til å redusere omfanget også.

Hvordan vann myknere Work

Vannmyknere inneholde ionebyttere som fjerner magnesium, kalsium og andre elementer. Vannet beveger seg gjennom skyllemiddel og passerer over spesielle perler som fjerner disse elementene. Vannet deretter kommer ut kranen uten å etterlate skala eller oppbygging. Enhver vann som brukes i huset presser gjennom mykner før du når huden, vask eller retter.

oppmykning Scale

Skala oppstår fordi elementene og næringsstoffer i vannet, blant annet jern, magnesium og kalsium etterlate en rest på innsiden av rørene. Som oppbygging øker, blir det målestokk. Skalaen ser enten hvitt og kalkholdig eller mørk og rustne. Du kan legge merke til brunfarget vann som kommer fra kranen, noe som indikerer en skala problem. Vannmyknere hjelper sammenbrudd og myker skalaen av rushing over toppen av buildup. Myknet vann kan fjerne en liten mengde av skalaen, men bare skalaen på innsiden rør. Du har ikke myknet vann utenfor hjemmet, noe som betyr at det ikke vil fungere på vannrør i din hage.

betraktninger

This Old House anbefaler å bruke en rørlegger slange for noen buildup eller tresko inni rørene. Slå av vannet på lavt og sakte presse slangen gjennom rørene. Slangen løsner noen skala buildup på sidene av rørene. Hold vannet kjører kontinuerlig, så det presser ut noen skala eller rusk slått løs av slangen. Mrs. Clean anbefaler å bruke sitronsaft, eddik eller et produkt spesielt utviklet for avleiringer for rengjøring og fjerning skala etterlatt på vasker, kraner og andre områder utenfor rørene.

betraktninger

Ved rengjøring skala buildup, har en annen person spore vannstrømmen. Personen titting bør se etter noe brunt vann forårsaket av rust og buildup kommer av rørene. Når vannet lysere i fargen og til slutt endres tilbake for å fjerne, stoppe treffer rørene. Det rene vannet indikerer at man løsnet så mye skala som mulig fra rørene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com