Hvordan glassfiber en boks

March 28

Hvordan glassfiber en boks


En glassfiber boks er et nyttig tilbehør for hjemmet, båt eller bil. Glassfiber dekket bokser brukes som oppbevaringsrom for klær eller verktøy, i hjemmet eller på sjøen. De gjør også anstendig høyttalerkabinetter til en bil. Glassfiber omgir tre boks beskytte den mot fuktighet og skader. Det tar bare noen grunnleggende ferdigheter til glassfiber en boks og når du først får taket på det, vil dette prosjektet ta bare noen få timer å fullføre.

Bruksanvisning

1 Drape glassfiber ark over toppen, bunnen og sidene av boksen. Dekk kun de områdene du ønsker å glassfiber. Bruk ett ark per side. Skjær arkene med saks for å få dem til å passe hver side. Hvis glassfiber ikke vil holde på boksen, feste pinnene gjennom glassfiber og inn i boksen for å holde den på plass.

2 Plasser glassfiber dekket boksen på en plast ark eller slippe klut. Mesteparten av glassfiber ark må utsettes og accessible.Then don et par arbeidshansker og støvmaske.

3 Bland opp glassfiber harpiks og herder i en stor plastbeholder eller kaffe kan. Bruk riktige blandingsforhold som anbefalt av produsenten. Bland bare så mye harpiks som du er i stand til å spre seg i ti minutter, så det tørker raskt.

4 Fjern glassfiber ark fra esken og pensle den ene siden med glassfiber harpiks med en børste. Påfør nok harpiks å trenge inn i glassfiber mesh.

5 Legg den glassfiber ark, harpiks side ned, på toppen av boksen plassere det akkurat som du gjorde før. Harpiksen vil feste platen til blokken. Fortsett å male harpiksen på boksen med pensel hvis ytterligere harpiks kreves.

6 La glassfiber harpiks tørke i 12 til 16 timer eller som anbefalt på herder etiketten.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com