Hvordan fikse en badekar tappekran Drip

April 10

Hvordan fikse en badekar tappekran Drip


Badekar kranen drypper kan bli vedvarende problemer som kan legge alvorlige kostnader til vannregningen. Heldigvis fikse et badekar tappekran drypp er ikke ekstremt vanskelig og kan vanligvis oppnås på en time eller mindre. I tillegg fikse en dryppende badekar kranen selv kan du spare store penger over kostnadene ved å ansette en rørlegger, for ikke å nevne de besparelser som du vil se når din neste vannregningen kommer.

Bruksanvisning

1 Slå av vannet ved å finne den viktigste vannkilde og slå verdien mot klokken.

2 Bruk en fille eller avløp stopper å tette badekar drain. Dette vil hindre deg fra å miste noen deler.

3 Før du tar badekar kranen fra hverandre, satt ned en fille og sørg for å sette ned deler i den rekkefølgen du fjernet dem. Dette vil gjøre remontering mye enklere.

4 Pop off plasthetten i sentrum av badekar kranen håndtaket. For to-håndtak forsamlinger, avgjøre om drypp er varmt eller kaldt vann. Deretter pop av den aktuelle plastendestykke med en skrutrekker.

5 Fjern skruen i midten av badekar kranen håndtaket.

6 Skyv av badekar kranen håndtaket eller vikle en fille rundt det. Løsne den med en skiftenøkkel hvis du har problemer med å fjerne det for hånd.

7 Fjern alle typer dekker med en skiftenøkkel til å utsette kranen ventilenheten.

8 Løsne pakningsmutteren for å vise ventilstammen.

9 Skru av ventilspindelen og inspisere alle delene du har fjernet for synlige skader. Se på pakkmutteren og alle gummi o-ringer og skiver for tegn på slitasje.

10 Lokal setet skiven skruen på enden av ventilspindelen og skru den ut. Inspiser setet vaskemaskin tett, noe som er en vanlig årsak til badekar tappekran drypp. Hvis setet vaskemaskinen ser ut til å ha merker, skrubbsår eller andre typer skader, ta det med til en lokal jernvarehandel og finne en matchende del å erstatte det.

11 Installer eventuelle reservedeler og sette bitene sammen igjen i den rekkefølgen du fjernet dem.

12 Slå vannet tilbake på at den viktigste kilden og teste kranen. Din dryppende badekar kranen skal nå være løst.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com