Hvordan gjør jeg Pergola Fra Porch innlegg og Screen Doors?

February 10

Hvordan gjør jeg Pergola Fra Porch innlegg og Screen Doors?


En pergola var opprinnelig en distinkt arkitektonisk form, to rader med støtte parallelle søyler, med et tak over hodet. Det har kommet til å bety nesten alle typer overhead utendørs skygge eller uteplass dekke. Når du bygger pergolaer, er målet vanligvis å gi semi-skraverte utendørs oppholdsområder. Noen pergolaer er toppet med gitter, støtter vinstokker som ytterligere forbedrer skyggen. Porch innlegg og tre skjermen dører kan brukes til å gi en slik ly.

Bruksanvisning

1 Drive tre staver i bakken i hvert hjørne av plassen for din pergola. Plass de to staver i hver ende 80 inches fra hverandre for å støtte endene av skjermen dører. Tie Mason hyssing mellom innsatsen for å skape omrisset av pergola. Knyt en hyssing hver 36 inches langs Masons hyssing. Hvis skjermen dører er mindre enn 36 inches bredt, justere denne målingen til bredden på dørene.

2 Dig et innlegg hull 10 til 12 inches i diameter og 18 inches dypt i hjørnene og på hvert sted hvor du bundet streng. Legg 2 inches av grus i bunnen av hvert hull for drenering.

3 Starter i den ene enden av linjen av stolpehull, har hjelpere står de to første innleggene oppreist og sjekke dem for lodd med et nivå, front-to-back og side-til-side. Plasser en planke mellom toppen av innleggene og se etter nivå. Juster etter behov ved å legge til eller fjerne grus før innleggene er enda. Back-fylle hullene med jord og pakk den i tett.

4 Plasser de neste to innlegg i matchende sett med hull tvers av 80-tommers plass fra de to første. Sjekk på samme måte, planering dem til hverandre og til de to første innleggene. Back-fylle hullene og pakke skitt. Bruk to stiger, og med en hjelper, satt den første skjermen døren på plass, et hjørne på toppen av hvert innlegg. Juster skapdøren slik at kanten hviler i sentrum av de andre to innleggene, forlater halvparten av innlegget til naboen. Bor to pilothull i hvert hjørne av døren en 1/8-tommers bit og drive to 3-tommers behandlet dekk skruer gjennom dem inn i innlegget.

5 Plasser og nivå neste par innlegg og installere naboen på samme måte. Fortsett planering og legge dører til slutten av pergolaen. Skjær et gitter panel for å passe hver dørkarm, utenfor til utenfor, til topp til bunn og side til side. Staple gitteret til toppen av dørkarmer for ekstra støtte og vine klatring overflate.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com