Hvordan få lavere Elektriske priser

January 24

Hvordan få lavere Elektriske priser


Redusere elektriske priser og regning hver måned er mulig ved å forbedre din nåværende situasjon og redusere og kontrollere mengden energi din husholdning forbruker på en daglig basis. Sammen med ringer din nettleverandør for å se om de har spesielle priser eller betaling planer tilgjengelig, små justeringer i ditt hjem og husholdningsartikler vil spare enorme mengder på strømregninga.

Bruksanvisning

1 Kjøp en elektronisk termostat som gjør at du kan programmere din oppvarming og kjøling automatisk eller når du ikke okkuperer hjemmet ditt (potensielt spare deg for penger på den månedlige regningen).

2 Hold lys og strømkilder helt av når den ikke er i bruk. Trekk små apparater som ikke krever strøm hele tiden for å bidra til å redusere mengden energi output. Slå av lys i hjemmet som er unødvendig på og lys i rom som ikke er opptatt.

3 Reduser lyspære effekten i ditt hjem ved å kjøpe mindre kraftige lyspærer og installere lys dimmere for å bidra til å redusere energiproduksjon når du kjører din elektronikk, lys og elektrisitet.

4 Legg bevegelsessensorer til lys i korridorer eller bad (på natta) for å bidra til å redusere mengden bruk hver lys blir. Bevegelsessensorer vil tillate lysene til å jobbe når det er nødvendig, og deretter slå av umiddelbart etterpå.

5 Sett på plass eventuelle tradisjonelle lyspærer i ditt hjem med miljøvennlige kompakte fluorescerende lyspærer, som vil spare på strømregningen, og også vare opp til 13 ganger den tradisjonelle lyspæren.

6 Bytt til en gass varmtvannsberederen om du allerede har en elektrisk varmtvannsbereder installert i hjemmet (som elektriske varmtvannsberedere forbruke mer energi og elektrisitet enn gass varmtvannsberedere). Hold varmtvannsberederen temperatur på ikke mer enn 120 grader Fahrenheit å redusere elektriske regninger.

7 Bruk kjøkken og elektroniske apparater og gadgets sjeldnere å bidra til å redusere strømregningen. Air-tørke klærne, lage middag over åpen ild gropen i motsetning til å kjøre kjøkkenapparater, eller lese og male heller enn å bruke din TV eller datamaskin for å spare på strømutgiftene.

8 Legg naturlig lys til ditt hjem for å bidra til å redusere behovet for kunstig belysning og lamper. Åpne ditt hjem persienner og flytte kontoret eller arbeidsplass til et sted med naturlig lys for å eliminere bruken av elektrisitet. Legg rene persienner til vinduene for å tillate naturlig lys til å skinne gjennom i ditt hjem.

Hint

  • Ring din lokale elektrisitetsleverandøren i byen din for informasjon om spesielle elektriske priser eller betalingsplaner for den månedlige regningen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com