Pine Trees og Bagworms

September 13

Pine Trees og Bagworms


Bagworms er larven av en møll, Thyridopteryx ephemeraeformis, som angriper mer enn 100 trær. Ormen er funnet på begge eviggrønne og løvfellende trær, i landskapet og i naturen. Furutrær blir ofte angrepet, og insekter kan gå ubemerket siden deres kokonger ligne mannlige kongler. Posene er fremstilt av silke blandes med materiale fra vertsplanten, i dette tilfelle nåler og bark rusk.

Pest

Bagworms kan skilles fra andre cocooning larve av den særegne spindel form av kokongen. Posen er ca 1 1/2 inches lang og etterligner planteavfall fra sin vert, fordi ormen bruker rusk som en del av konstruksjonen. Furutrær har mannlige og kvinnelige kjegler. Den store-skalert kjegle er kvinne; den mannlige kjegle er liten-scabbed i sammenligning. Bagworm reir se ut som den mannlige kjegle og eggene overvintrer i en kvinnelig bag. Eggene klekkes i mai og hver larve søker et godt sted å gjøre sin egen kokong. Der strømmer det og vokser inntil den pupates i høst, og fremstår som en voksen. Bare mannlige bagworms bli møll; hunner forbli grub-lignende insekter.

Symptomer i Pine Trees

Furutrær er majestetiske evergreens som tårnet over mange andre planter og er tilsynelatende sterke og hardføre. Men furu sykdommer og skadedyr er mange, og symptomene er ofte feildiagnostisert. Furutrær befengt med bagworms vil defoliate. Mengden av defoliation avhenger av alvorlighetsgraden av angrep og kan forveksles med furu wilt eller sesong nål slipp. Den bagworm larve beiter på bladene av sine vertsplanten og fôr fra mai når de kommer til høsten, når de forpupper seg.

Kontroll

Bagworms skal sprayes med et insektmiddel om våren når de er aktivt fôring. Det er ikke noe poeng i å prøve kjemisk kontroll i høst når de forpupper seg, fordi insektet ikke spiser, og kan ikke svelges giften. Den hyppigst sies metode for kontroll er manuell. Hvis furu ikke er for høy, kan de bagworms rykkes ut og ødelagt. Årvåken inspeksjon på regelmessig basis kan hindre en bagworm angrep og beskytte helsen til furu.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com