Slik feilsøker en Whirlpool Cabrio Washer

September 14

Whirlpool Cabrio merkevare med høy effektivitet vaskemaskin hjelper huseiere spare på energi og vann kostnader i forhold til eldre skivene ved rengjøring klær i en tradisjonell topp-lasting design. Whirlpool annonserer Cabrio vaskemaskin automatiske nivåsensor som bestemmer riktig mengde vann for hver last uten avfall, hydro plate vask system som beveger tøyet belastning utenfra til sentrum for å vaske hvert element, og dens automatiske spin hastighetsvelgeren for bekvemmelighet. Når Cabrio vaskemaskin har et problem, feilsøke det hjemme før du ringer etter service for å unngå en unødvendig servicebesøk.

Bruksanvisning

1 Kontroller det digitale displayet på vaskemaskinen for en feilkode. Hvis feilkoden "F ##" er til stede, trykk på "Pause / Cancel" en gang, og start lasten vaske igjen. Hvis koden fortsetter å vises, kontakt med din forhandler eller Whirlpool kundeservice. Hvis det er noen annen feilkode, fortsette feilsøkingen.

2 Kontroller at avløpsslangen og inntaksslangen er riktig installert, og angre knekk eller fjerne eventuelle tresko dersom visningsfeil leser "LF" som indikerer at lasten tar for lang tid å fylle, eller "Ld" som indikerer at vaskemaskinen er tar for lang tid å renne. Dersom koden leser "HC", det varme vannet slangen er montert i stedet for det kalde vann slangen og vice versa.

3 Bruk vaskemaskin bare som anvist. Hvis feilen leser "ol," det er overbelastet, og du må fjerne noen elementer. Hvis det står "Sd", betyr det at såpeskum blir oppdaget og du bruker vanlig vaskemiddel. Bruk kun vaskemiddel spesielt for høyeffektive skiver i din Whirlpool Cabrio vaskemaskin. En annen grunn "Sd" kodene kan se ut er for mye vaskemiddel. Bruk bare beløpet som anbefales. Mer vil ikke få tøyet renere. Hvis koden leser "lokk", lukker lokket, og hvis det viser en ubalansert last, eller "UL", balansere lasten og starte den på nytt.

4 Bruk et nivå for å sjekke om vaskemaskinen er i vater, og juster bena som nødvendig dersom det vibrerer eller bråker for mye mens vask. Det kan også vibrere eller rock på grunn av en ubalansert last. Balansere belastningen og prøv igjen. Velg "store gjenstander / Dyner" syklus hvis elementene i lasten er store. Hvis både vaskemaskin jevnheten og belastningsbalansen er riktig, er det mulig at gulvet hvor vaskemaskin sitter er sagging. Bruk et stykke kryssfiner under skiven for å redusere problemet.

5 Kontroller for å se om slangene er alle tett installert, og at vaskemaskinen er nivå og er lagt riktig hvis vaskemaskinen lekker. Andre årsaker til lekkasjer inkluderer bruk av "Deep Clean" syklus på feil måte, slik som å starte den under en avbrutt belastning snarere enn på en ny tørr last eller bruker feil vaskemiddel eller husholdning rørleggerarbeid problemer.

6 Losse vaskemaskinen så snart syklusen er ferdig. Tillater våte klær å forbli i vaskemaskinen ofte kan føre til vaskemaskinen å lukte muggen. Bruk det varmeste vannet trygt for klærne å fjerne all jord og hindre andre lukter.

7 Kontroller strømforsyningen tilknytning til vaskemaskinen hvis den ikke vil starte i det hele tatt. Sjekk kretsen og ringe en elektriker hvis ingen makt kommer til utløp i det hele tatt. Ikke koble vaskemaskinen inn i en stikkontakt ved hjelp av en skjøteledning.

Hint

  • Riktig sortere belastning, bruke anbefalt mengde vaskemiddel og vanntemperaturen anbefalt for lasten, og bare bruke oksygen-baserte vaskeri forsterke pulver når "Oxi" er markert på aktuelle modeller. Tomme lommer og feste glidelåser, krok og loop tape og andre festeanordninger før hvitvasking klær.
  • For å forhindre elektriske støt, bare koble Whirlpool Cabrio vaskemaskin inn i en jordet stikkontakt.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com