Hvordan Sett et belte på en Whirlpool Vaskemaskin

June 4

Hvordan Sett et belte på en Whirlpool Vaskemaskin


Whirlpool er et navn merkevare som mange forbrukere stoler på. Selv om produktene selges av Whirlpool er svært pålitelig og kan vare så lenge som ti år, må rutinemessig vedlikehold må gjøres når noe bryter. Bare fordi Whirlpool vaskemaskin er ikke spinne betyr ikke at du trenger å kjøpe en helt ny enhet. Endre beltet på vaskemaskinen vil gi den tilbake sin sentrifugering og tillater deg å unngå kostnadene ved en ny maskin.

Bruksanvisning

1 Trekk ut Whirlpool vaskemaskin fra stikkontakten i veggen. Trekk vaskemaskinen vekk fra veggen slik at du kan arbeide på baksiden av enheten.

2 Fjern skruene som holder den Whirlpool bakpanel på vaskemaskinen med en skrutrekker. Disse skruene skal være på topp og bunn høyre og venstre side i bakpanelet. Plasser skruene der du ikke vil miste noen av dem.

3 Trekk bakpanelet ut av Whirlpool vaskemaskin og sette det bort fra arbeidsstasjonen.

4 ser på innsiden av vaskemaskinen og finne beltet viklet rundt bunnen av vaskerens kurv. Beltet også vil bli viklet rundt motorens remskive på skiven motor. Whirlpool vaskemaskin motorer er alltid på høyre side av enheten.

5 Strekk vaskemaskinen beltet før du kan fjerne den fra bunnen av kurven. Trekk beltet ut av motoren skivene. Loop det nye beltet rundt bunnen av vaskerens kurv og deretter strekke det rundt motoren skivene.

6 Sett på baksiden av vaskemaskinen ved hjelp av skruer og skrutrekker. Sett vaskemaskinen igjen og teste sentrifugeringen.

Hint

  • Koble alltid skive fra stikkontakten før du begynner å arbeide på den.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com