Slik installerer Bad Rørlegger i en kjeller

June 28

Slik installerer Bad Rørlegger i en kjeller


En kjeller bad kan være svært praktisk og gjør et boareal mer imøtekommende og allsidig. Installasjonen av slike elementer som toaletter, dusjer og vasker under avløpsinntaksnivå gir unike krav og utfordringer. Disse utfordringene må møtes med nøye planlegging og spesialiserte apparater.

Bruksanvisning

1 Slå av vanntilførselen til hjemme før du begynner arbeidet. Finn en varmt og kaldt vann linjen så nær det nye badet som mulig. Hvis du installerer et helt nytt rom, forsøke å finne linjene under en overhead bad. Hvis remodeling en eksisterende rom finner den nærmeste vannledninger til nybygg for å begrense materielle behov og gjøre installasjonen så enkel som mulig. Skjær i både vannledninger og sett tee ledd. Fra disse tees, fortsetter rørene til ønsket plassering. Ta med både vannforsyning linjer til den planlagte plasseringen for vasken. Installere en ventil ved slutten av hver linje vann. På kaldtvannsledningen må du installere en ekstra tee felles vendt mot toalettet området.

2 Installer et rør fra det kalde vannet tee til området der den nye toalett vil bli plassert. Installer en ventil på slutten av denne linjen som du vil bruke en flex slange på toalettet. Skjær i nærmeste kloakk avløp linje tilgjengelig og installere en tee knutepunkt for toalett avløp. Dette må være så nær den nye badet som mulig. Det vil være nødvendig å pumpe avløpsvannet opp fra toalettet. Mindre vertikal avstand og kortere reiseavstanden vil kreve mindre arbeid av pumpen slik at systemet til å fungere mer effektivt.

3 Sett inn den nye toalett. Denne toalett må være en opp-flush modell som innbefatter en holdetank, elektrisk pumpe, og en tilbakeslagsventil for å hindre at avfallsvann fra å strømme tilbake inn i enheten. Mange av de bedre modellene inkluderer innløpsporter for en vask avløp samt en inngangsport for et badekar eller dusj. Dette vil tillate deg å ha en enkelt pumpe for hele badet, noe som gjør installasjonen langt enklere og langt mindre komplisert. Når toalettet er på plass koble flex slangen til vanninntaket. Avløpet linjen vil da bli installert og plombert til overhead tee krysset der du installerte i trinn 2. Installer avløpet linjen fra vasken til opp-flush toalett og avløp er fullført. Sjekk alle koblinger for å være sikker på at de er sikre og vanntette.

4 Sjekk strømforsyningen. Avhengig av modell av up-flush toalett du har installert, vil du enten må hard-ledning pumpen, eller har en stikkontakt tilgjengelig. Uttaket må være en GFCI (jordfeilbryter Avbrudd) enhet som kreves av elektrisk kode. Dette vil gi ekstra beskyttelse mot elektrisk brann og elektriske støt.

Hint

  • Mange områder vil kreve noe elektrisk arbeid som skal utføres av en autorisert elektriker. Sjekk din lokale koder for å finne ut dine behov.
  • Sørg for at alle elektriske strømmen er slått av på bryterpanelet før du starter prosjektet.
  • Midlertidig hetten av tee veikryss på kloakk linje for å blokkere røyk. Disse røyk kan være farlig og bør ligge inntil avløpet linjen kan fullføres.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com