Slik fjerner Medisinsk Tape Lim

September 9

Enten du har gjennomgått en alvorlig medisinsk prosedyre eller rett og slett trengte en bandasje for et kutt, du sannsynligvis har noen rester fra medisinsk tape igjen på huden din. Dette limet er sta og smertefullt å trekke av, og det ofte blir svart fra å samle skitt, som er skjemmende. Du kan fjerne dette tape på flere måter.

Bruksanvisning

Rubbing Alcohol Method

1 Fukt en bomullsdott med alkohol. Dersom medisinsk tape er fortsatt festet til huden din, trekke opp et hjørne og fukte området med alkohol. Etter at alkohol for å løse opp limet, trekk tapen opp videre og suge den nylig avdekkede parti. Fortsett disse trinnene til båndet er borte.

2 Hvis du bare fjerne rester, bruke alkohol-gjennomvåt bomullspinne for å gni området i en sirkulær bevegelse inntil limet glir lett.

3 Rengjør huden med varmt vann og såpe.

4 Påfør fuktighetskrem til hydrat huden din.

Såpe og vann-metoden

5 Påfør et par dråper oppvaskmiddel og varmt vann til et håndkle eller klut.

6 Hold vaskeklut til limet i ca ti minutter, slik at oppvaskmiddel for å trenge inn i limet.

7 Gni forsiktig for å fjerne limet. Ikke gni for hardt, fordi dette vil irritere huden din.

8 Skyll huden din og bruke fuktighetskrem.

Hint

  • Noen selskaper gjør lim removers. Disse er mer kostbart enn isopropanol, og er ikke mer effektive.
  • Såpe og vann metoden er mindre smertefullt hvis huden din allerede har revet eller blemmer fra tapen, men det tar også lengre tid og innebærer mer innsats.
  • Selv om det ikke gjør vondt på den tiden, er det best å ikke rive tapen fra deg huden uten hjelp av teknisk sprit fordi rive vil fortsatt forekomme.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com