Hvordan Demonter en Steel Shed

August 3

Hvordan Demonter en Steel Shed


Det finnes mange typer stål røyter, alt fra små verktøy mellomrom til store bygg og anlegg lagringsenheter. Stål skur størrelse avgjør hva slags utstyr du trenger for å dekonstruere strukturene på en sikker måte. Steel skur festene inkluderer skruer, klips, muttere, bolter og nagler. Hver krever spesifikke verktøy for fjerning.

Bruksanvisning

1 Slå av alle hjelpemidler, som for eksempel elektrisitet, gass og vann, til bygningen. Hvis du ikke er sikker på hvordan du slår av et verktøy til bygningen, ta kontakt med en strømleverandør for instruksjoner før du fortsetter.

2 Rengjør skur er inne og uteområder. Fjern eventuelle rester, panel eller hyller. Bruk verktøy som en hammer, ripping bar og en skrue pistol for å fjerne skruer og spiker.

3 Fjern skur dører og vinduer. Bruk en skrue pistol en Philips litt med å fjerne skruene som fester disse inventar på plass. For å fjerne skrue festene raskere, bruke en bajonettsag utstyrt med et blad designet for å kutte metall. Skyv bladet mellom vinduet eller døren ligaen rammen og veggen åpning og deretter kutte festene.

4 Bruk en A-frame stige, stillas eller en sakselift å få tilgang til taket av skur. Fjern festene som fester takplatene på plass og skyv dem av. For høye takplater, skyver panelene i kurven av en sakselift eller binde et tau rundt panelet og senk den ned på bakken.

5 Fjern skur sidepaneler, starter på toppen av strukturen og jobb deg nedover. Bruk en sakselift, A-frame stige eller stillas for å få tilgang til panelene hvis nødvendig.

6 dekonstruere skjulet skallet starter på taket og jobb deg nedover. Skallet kan holdes sammen med skruefester eller bolter og muttere, avhengig av størrelsen på uthuset. Bruk passende verktøy, for eksempel en skralle med stikkontakter eller en skrue pistol montert en Philips litt med, for å fjerne festene. For store stålbjelker, bruk en kran eller en stor gaffeltruck for eksempel en teleskop Gradell utstyrt med stropper.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com