Hvordan erstatte en Mini-Blind Cord

July 4

Hvordan erstatte en Mini-Blind Cord


Hvis du har investert i tilpassede mini-blinds for hjemmet ditt, trenger du ikke nødvendigvis trenger å kaste dem bort hvis ledningen bryter. Mens den konkrete utformingen av merkevaren eller stil av mini-blind kan være forskjellig fra andre merker og stiler, vil prosessen med å erstatte trekksnoren være i hovedsak de samme for hver. Med noen få verktøy og litt tid, kan du reparere dine egne skreddersydde mini-blinds.

Bruksanvisning

1 Fjern mini-blind fra brakettene som holder den på veggen og sette den på et bord eller på gulvet.

2 Demonter mini-blind montering ved å fjerne endestykker, snorlåsen montering og topp og bunn skinner. Du ønsker kanskje å ta et bilde eller tegne en rask skisse for å minne deg hvilken ende snorlåsen forsamlingen går på når du skrur på enheten.

3 Fjern all tape på bunnen av mini-blind som ble skjult av bunnskinnen. Hvis det er vekter tapet til de blinde, kan du kaste dem.

4 Skjær knop av bunnen av trekke ledninger slik at du kan trekke ledninger gjennom blinds. Hvis det er skiver knyttet til ledningene, lagre dem, som du vil bruke dem senere. Persiennene vil ha ledningen guider langs toppen av blind forsamlingen som holder ledningene fra skjære gjennom ribber av blind som du trekker strengen. Disse vil falle av på dette punkt. Sett dem til side for å bli re-installert.

5 Ta et bilde eller lage en skisse av ledningen lås montasje med strengene fortsatt i den. Du vil at dette skal hjelpe deg med å rest det igjen på slutten av prosessen.

6 Fjern trekke strengen fra snorlåsen forsamlingen. Fjern eventuelle ledningen stopp som hang på mini-blind ledninger. Du vil ønske å sette det på den nye trekksnor. Noen trekke ledninger er rett og slett knyttede på slutten, og du kan velge å gå den ruten hvis ledningen stopper er ødelagt eller skadet eller hvis du ikke har en på blind.

7 Mål og kutt nye pull strenger for mini-blinds. Du vil ønske å legge til bredden på blind for det dobbelte av lengden av den fullt utvidede blind for å få riktig måling.

8 Bind skiver eller en knute i enden av den nye strenger og træ dem en etter en på broder nål. Tre snoren gjennom eksisterende hull i blinde, fra bunnen opp. Skyv ledningen guide langs den nye strengen og re-sete den på toppen av blinds.

9 Monter din blind montering ved å skyve på bunnskinnen og låse den på plass med to endestykker. Legg dine strenger langs toppen av den blinde, etterfølgende til siden hvor ledningen lås montering vil gå, og skyv toppskinne på, låse den på plass med de resterende munnstykket.

10 Tråd nye trekke ledninger gjennom ledningen lås forsamlingen, ved hjelp av bildet som en guide, og skyv det på plass.

11 Re-henge skygge og sette ledningen stop forsamlingen (hvis noen) tilbake på trekksnoren slutten eller bare knute snorer som de var opprinnelig.

Hint

  • Hvert merke skygge vil være litt forskjellig fra resten, så sette så mye detaljer i dine skisser eller ta tilstrekkelig bilder for å være sikker på at du vet hva det skal se ut som du montere din blind.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com