Slik reparerer en Sink Diverter

July 9

Slik reparerer en Sink Diverter


Sink avledningsventiler, som navnet antyder, avlede varmt og kaldt vann fra kranen til vasken sprøyta vedlegg. Reparere eller erstatte en vask avleder valven er en ganske enkel Oppussing jobb for en gjør-det-selv-type hus. Reparere eller erstatte en avledningsventil når vanntrykket til vasken sprøyta avtar eller flyter ikke i det hele tatt.

Bruksanvisning

1 Slå av vanntilførselen til kranen.

2 Bruk en skiftenøkkel for å fjerne kranen tut ring eller mutter fra tuten. Pakk skiftenøkkel i båndet for å beskytte kranen ferdig fra riper, huljern eller mars. Ta ut og sett til side.

3 Se inn i hullet og se avledningsventilen vanligvis preget av en messing skrue.

4 Drei skruen med en skrutrekker til å løsne. Plukk opp skruen og avledningsventilen fra innsiden av hullet. Hvis ingen skrue viser, bare plukke opp avledningsventilen og ta. Omskifterventiler kommer i to varianter: skrue og nonscrew.

5 Rengjør et tett avledningsventilen ved å legge den i hvit eddik i 30 til 45 minutter, skyll med rent vann og bruk en tannpirker til pol ut tette hull. Plasser avledningsventilen tilbake i hullet, skru på plass og erstatte kranen tuten.

6 Sett en sprukket eller skadet avledningsventil. Kjøp en ny avledningsventil på jernvareforretninger, Oppussing butikker eller avløp forsyne butikkene. Match merkevare og skrue eller nonscrew avledningsventilen til en har behov for utskifting.

7 Plasser erstatning avledningsventilen i hullet, stramme skruen, erstatte kranen tut og skru med en skiftenøkkel.

Hint

  • Ta med gamle avledningsventilen til butikken for å sikre en eksakt og enkel utskifting.
  • Ikke dytte på avledningsventil hull med metallstenger for å hindre kutt på den myke metalloverflaten.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com