Forskjellige typer marokkanske lamper

June 13

Forskjellige typer marokkanske lamper


Ligger på cusp av Europa og Afrika, er Marokko et land som stiler er blandet fra de andre landene som omgir den. Marokko er kjent som en gateway hvor de østlige kulturer møtes de vestlige kulturer. På grunn av sitt mangfold omfatter marokkansk stil levende farger, intrikate mønstre og nydelig mosaikk kunstverk. Legge til en lampe er en måte som folk innlemme marokkansk stil til sine hjem. Hver marokkansk lampe vil variere litt fra hverandre. Dette er fordi hver av dem er ansett for å være et kunstverk. Men det er noen felles elementer som finnes i marokkansk lampe design.

Farge

Marokkanske lamper vanligvis finnes i primærfargene, som inkluderer rød, gul og blå. Grønn er en farge som brukes i å lage marokkanske lamper. Henna lamper har design tegnet på dem med blekk laget av Henna planten.

Tekstur

Marokkansk lamper er laget av en rekke materialer som metall, glass, tre jern og messing. Sau og geit skins blir ofte brukt til å lage lampeskjermer.

Design

Marokkanske lykter har ikke satt tradisjonell design. Hver av dem er ansett for å være et kunstverk, og derfor hver enkelt vil være forskjellig fra en annen.

henna Lamper

Henna lamper vanligvis har en nyanse som er en myk brun eller dempet farge. Henna lamper har også intrikate mønstre malt på dem, ved hjelp av blekk hentet fra Henna planten. Fordi fargen og materialet i skyggen, designere si lyset som avgis fra disse lampene er veldig myk og god for atmosfære.

stjerne~~POS=TRUNC Lamper

Dette er marokkanske stil lamper som er i form av stjerner. De kan henges fra taket spredt eller fra ett fokuspunkt. Disse typer lamper kan brukes til å lage imponerende lyseffekter i ditt hjem.

lampetter

En annen måte å legge marokkansk stil til ditt hjem er å installere lampetter. Dette er lysarmatur som lå i flukt med veggen. Marokkanske sconces er vanligvis laget ved hjelp av farget glass. Sconces er vanligvis brukes til å lage dekorative lys design.

Marokkansk lanterner

Marokkanske lykter er en annen stil av marokkanske lamper. Lanterner er en gjennomsiktig casing som går over en lyskilde. Marokkanske lykter er vanlige lanterner som er innredet i marokkansk stil. Fordelen med å bruke en marokkansk lykt er at de kan brukes til belysning både innendørs og utendørs.

Bord og Gulvlamper

Marokkanske lamper er også laget for å sitte på et bord eller på gulvet. Disse bringe funksjonell belysning mens du legger en følelse av eksotisk stil til rommet. Ved spredning forskjellige størrelser av gulv og bord i rommet, kan slike lamper også brukes til å skape en variert utforming.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com