Hvordan fikse en lekk Ventil

August 25

Hvordan fikse en lekk Ventil


En avstengningsventil benyttes for å kontrollere strømmen av vann inn i en linje vann. Du vil finne stenge ventiler i hjemmet under vasker, bak toalettet, på vaskerommet, og selv utenfor. Disse ventilene gir deg muligheten til å stenge av vanntilførselen til å gjøre rørleggerarbeid reparasjoner. Det er tider som en avstengningsventilen må repareres på grunn av lekkasjer som oppstår rundt komprimering inventar. Reparere en lekker avstengningsventil krever ikke ferdighetene til en rørlegger. Du trenger bare noen få enkle håndverktøy til å reparere en lekkasje avstengningsventil.

Bruksanvisning

Trekk til Compression Nuts

1 Kontroller for å se hvor lekkasjen kommer fra. Det er to steder på en avstengningsventil, hvor en lekkasje kan oppstå. Den lekkasje kan oppstå rundt hettemutteren på vannet linje som går til en holder slik som en kran, eller den kan forekomme rundt kompresjonsmutteren som fester lukkeventilen til vannrøret som kommer ut av veggen.

2 Bruk tang for å stramme komprimering mutteren som fester vannledningen til stengeventilen ved å vri den med klokken, eller til høyre. Stram kompresjonsmutteren på baksiden av stengeventilen med kanalen sluser ved å dreie den med klokken.

3 Tørk av stengeventilen med en fille for å fjerne eksisterende fuktighet. Slå ligaen på, eller skylle toalettet slik at vannet kan strømme gjennom stengeventilen og vannlinjen. Se å se om stengeventilen er fortsatt lekker. Du må kanskje plassere en vev rundt stengeventilen til å oppdage en svært liten lekkasje. Selv om ventilen ennå ikke drypper, kan det likevel ha en lekkasje. Fuktighet vil vises på vev hvis det er fortsatt et problem. I denne situasjonen, må du sjekke skivene på ventilspindelen.

Bytt ut Skiver

4 Slå av hovedvanntilførselen til huset med vann tasten. Du kan ikke fjerne en avstengningsventil med vannet fortsatt på. Den vannledning ligger på forsiden av huset i nærheten av gaten. Løft metall eller plastdekselet for å eksponere vannledning. Bruk hakket på vannet for å slå rektangelet formet rattet til høyre, og deretter sjekke vannforsyningen i huset for å forsikre deg om at den er slått av.

5 Ta håndtaket ut av stengeventilen ved å fjerne skruen i midten av det med en stjerneskrutrekker. Løsne og fjern mutteren som ligger rett bak håndtaket.

6 Drei ventilspindelen mot klokken for å fjerne den fra ventilen. Det er en skive på forsiden av stammen, og på baksiden av stammen. Fjern skivene.

7 Ta skivene med deg til den lokale hjem remodeling sentrum og kjøpe nye nøyaktig samme størrelse. Sett de nye skivene på ventilspindelen, og montere ventilen.

8 Slå vannet tilbake på en sjekk stengeventilen for lekkasjer. Du må erstatte avstengningsventil hvis det fortsatt lekker.

Bytt stengeventilen

9 Slå av hovedvanntilførselen til huset med vann tasten.

10 Plasser en liten panne under stengeventilen. Løsne kompresjonsmutteren som fester vannlinjen til stengeventilen med tang, og fjern vannlinjen.

11 Fjern lukkeventilen fra røret som kommer ut av veggen ved å løsne kompresjonsmutteren på baksiden med den kanal-låser. Ta avstengningsventil med deg til den lokale hjem remodeling sentrum for å kjøpe en identisk med den du har.

12 Wrap teflontape rundt gjengene på vannrøret som kommer ut fra veggen, og rundt gjengene til vannlinjen uttak på toppen av stengeventilen. Koble den nye lukkeventilen til vannrøret for hånd, og full stramme kompresjonsmutteren med kanal låser. Koble kompresjonsmutteren til toppen av stengeventilen for hånd, og deretter avslutte stramme komprimering mutteren med tang.

13 Slå av vannledning på igjen, og deretter la vannet renne gjennom stengeventilen ved å vri på kranen på, eller spyle toalettet. Sjekk stengeventilen for å forsikre deg om at du har kompresjons nøtter stramt nok. Du bør ikke være i stand til å løsne mutterne for hånd.

Hint

  • Hopp erstatte skivene hvis stengeventilen er gammel eller korrodert. Stengeventiler er ikke dyrt, og det er best å bare erstatte det.
  • Ikke forsøk å bytte skivene eller stengeventilen uten å slå av vannet ved hoved utkobling. Du vil ha en flom innsiden av huset.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com