Slik installerer trekvart runde Molding

July 21

Slik installerer trekvart runde Molding


Tre-kvart tomme runde molding legger en ferdig effekt til en grunnleggende, vanlig firkantet baseboard. Når plassert på toppen av baseboard molding, listverk ser ut som om den runde molding og baseboard er ett stykke. De tre-kvart tomme runde molding tendens til å være et rimeligere alternativ enn å kjøpe et spesielt utskåret baseboard, som skaper den samme eller lignende utseende. Dette prosjektet er ganske grei for et hus og lar alle størrelser runde støping.

Bruksanvisning

1 Skjær et stykke av tre-kvart tomme runde molding for hver lengde av baseboard i rommet. Skjær hver ende med en sag og gjærkasse. Kuttene bør være 45 grader vinklet mot midten av rommet. Den lange vinkel grenser til veggen, og blir i hele lengden av den tilsvarende del av bunnplate. Gjør rette kutt med sagen for slutten som ikke oppfyller en annen del av baseboard i et hjørne. De flate kuttene møte dørkarmer eller slutten av veggen og baseboard.

2 Nail molding til veggen på toppen av baseboard med etterbehandling spiker og en hammer. Sett spiker inn i runde støping i en 45-graders vinkel. Hver fire til seks inches, sette inn en spiker. Trykk hver spiker til like under overflaten av støping med en syl og hammer.

3 Fyll hver spiker hull med tre kitt for å skjule spiker i støping.

4 Mal molding og baseboard alle en farge. Nå bitene vises uniform.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com