Når å beskjære roser på bestemt Bloom dato?

August 19

Når å beskjære roser på bestemt Bloom dato?


Beskjæring og deadheading roser er en lovende måte å sikre nye blomstrer, men det tar litt planlegging hvis du ønsker å se blomster på en bestemt dato. For stadig blomstrende roser, beskjæring og fjerne døde blomstene etter en blomst periode produserer nye blomstrer i en til to måneder eller mer, avhengig av variasjon. Sviske gang bærende roser å produsere ny vekst neste år.

Ever-Peiling Roses

Regelmessig rose beskjæring fører til produktive blomstene som kommer åtte til 10 uker senere. Beskjær etter en periode med blomstringen, som oppstår om våren i stadig lagertype. Skjær tilbake blomstre bærende grener til halve lengden. Gjøre kutt like over en knopp som vender utover. Ikke alle varianter vil gi en andre blomstrende periode. Mange hybrid te varianter, Floribundas og Grandifloras, blant andre, vil lett produsere en andre blomst syklus. Klatrere er stadig blomstrende og er best beskjæres tidlig på våren.

Når blomstringen Roses

Når bloomers krever en annen beskjæring metode fra at for tilbakevendende varianter, og vil ikke gi blomstrer så raskt. Etter at de blomstrer i tre til seks uker i sommer, er det på tide å beskjære for neste års blomster. Skjær disse variantene 2 til 3 fot forbi den ønskede størrelsen av busken, som vil bidra til å stimulere ny vekst. Nye blomstrer kommer neste sommer. Rambler varianter er nok en blomstrende; beskjære disse rosene like etter de blomstrer på forsommeren.

Deadheading

Deadheading er fjerning av døde blomsterhoder fra en rosebusk etter at de er ferdig med blomstringen. New rose blomstrer vises omtrent seks uker etter deadheading, selv om det kan ta så lite som fire uker, og så mange som 10 år Ved å fjerne disse blomstene før anlegget går i frø, kan du signaliserer rosebusken å fortsette å prøve å reprodusere. Fjern en lengde på stokk ned til 1/4 tommers over den høyeste klynge av blader med fem brosjyrer. Nye blomster vises på ny vekst rett under der de blomstrer ble fjernet.

Stimulerende Bloom Produksjon

Mange rosedyrkere sviske bare en gang tidlig på våren eller vinteren, men beskjæring mer enn en gang produserer flere blomster. Cut roser regelmessig for vaser og deadhead blomster i hele vekstsesongen for å se kontinuerlig blomstrer. Stopp deadheading seks uker før harde frost forekomme. Gi rose gjødsel, spesielt i de to ukene etter beskjæring. Deadheading ytterligere bidrar til å hindre botrytis for å sikre en sunn og produktiv rosebusk.

For å få holdbare blomster, sted kutt roser i vann med plante mat. Velg langvarige blomst varianter, for eksempel svart magi roser, og unngå kort blomstrende roser som isfjellet steg for å få en lengre blomst tid.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com