Hvordan Clean Teak Gulv

September 23

Hvordan Clean Teak Gulv


Teak er et tropisk hardtre brukes til å lage møbler og gulv. Det er verdsatt for sin rike naturlige farge, samt for sin styrke og holdbarhet. Teak inneholder naturlige oljer som beskytter den mot sol og vannskader, og også holde materialet ser frisk. Disse oljene gjør dette materiale meget lett å vedlikeholde. Teak gulv kan rengjøres mye det samme som andre løvtre flater og vil vare i flere tiår med riktig vedlikehold.

Bruksanvisning

1 Bruk en støvsuger for å fjerne skitt og rusk. Disse materialene er No.1 skyldige når det gjelder å ta gulvet ser kjedelig og skadet. Dirt spores i på skoene til besøkende, deretter knust til gulvet gjennom foten trafikk. Ved å fjerne skitt daglig med et vakuum, vil du være i stand til å beskytte utseendet på gulv. Bruk en børste for å sikre at du trenge tre korn og ledd.

2 Rydd opp søl så snart de oppstår. Mens teak har naturlig beskyttende oljer, vil langvarig eksponering for fukt føre materialet til å hovne opp og forvrenge. Bruk en tørr klut til å rense vann og andre væsker så snart som mulig.

3. Fjern flekker ved bruk av en blanding av vann og ammoniakk. Bruk denne blandingen til en tørr klut og blot på flekken. Hvis dette ikke fungerer, prøv å gni forsiktig på flekken med en fin stykke stål ull. Rommet bør være godt ventilert ved bruk av ammoniakk.

4 Mopp gulvet ditt ukentlig med en fuktig mopp. Dette vil plukke opp de mindre støvpartikler som vakuum ikke kan komme til. Hvis gulvet er spesielt skittent, bland en parkett renere med vann og bruke dette til å rense med. Ikke over-våt mopp eller gulvet.

5 Buff overflaten av gulvet for å gjenopprette sin glans og glans. Arbeid i små områder av gangen med en myk mikrofiberklut. Gni kluten på teak i et sirkulært mønster å buff bort overflaten film og hente ut den naturlige skjønnheten i treverket.

6 Unn gulv med teak olje hver årene for å oppdatere sitt utseende. Påfør en liten bit av teak olje til en ren tørr klut, og gni det inn i gulvet i samme retning som tre korn. Tørk bort overflødig. Gulvet bør støvsuget før du begynner.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com