Hvordan unngå Sprekker Vises Når Maleri Innerdører

November 15

Hvordan unngå Sprekker Vises Når Maleri Innerdører


Over tid kan innedører sprekke på grunn av stress, tørre omgivelser eller dårlig forberedelse før tidligere maleri. Selv når selve døren er i god form, kan maling på innerdører tørke og sprekke av samme årsaker. Heldigvis god forberedelse før ommaling kan hjelpe på å dekke sprekker eller fjerne dem helt.

Bruksanvisning

1 Bruk en mild såpe og vann, vaske døren, fjerne støv, hår eller annet materiale stakk til det. Det er vanligvis lettere å gjøre dette mens døren er fortsatt opp, men kan gjøres med døren på sagkrakker.

2 Fjern døren fra hengslene og plasser den over sagkrakker. Ved hjelp av peke skrape, fjerne løs maling på begge sider av døren. Påfør tre filler til noen store sprekker og la det tørke helt. Dette fyller i sprekker i treet, slik at de er usynlige når malt.

3 Sand hele overflaten av døren med slipemaskinen inntil det er glatt og jevn. Du må kanskje bruke sandpapir og sand for hånd rundt områder som dør knott eller på noen detaljer.

4 Vask døren igjen med vann for å fjerne grus igjen av sliping. Maling døren, når den er tørr, med primer, som starter med kantene og flytte innover til de skrå kanter i dørpanelene, deretter selve panelene. Når døren er tørr, hånd-sand den helt og vask av eventuelle gjenværende støv. La døren til tørk. Ved hjelp av primeren bidrar til å hindre at malingen på døren skal sprekke når det tørker.

5 La primeren tørke og deretter male døren med maling, som arbeider i den samme metoden, fra kantene til sentrum. Bruk en bred pensel med nok maling for å dekke 4 til 5 inches på en gang. La malingen tørke før rehanging døren.

Hint

  • Ved sliping, bruk støvmaske for å hindre inhalering partikler.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com