Slik fyller Sinking innkjørsler med betong Underneath

November 22

Slik fyller Sinking innkjørsler med betong Underneath


Over tid kan asfalt og betong innkjørsler utvikle synker patcher som fører til potten hull eller sprekker. Innkjørsler synke når fundamentet under slites bort med vann eller fordi det ikke ble komprimert riktig under installasjon. For å stoppe skader fra å spre seg og gi fortauet med skikkelig støtte, fylle hvelv under overflaten med betong. Dette gjør-det-selv-prosjekt, også kjent som mudjacking, og tilbyr en permanent løsning, og tar bare en helg å fullføre.

Bruksanvisning

1 Mark bore hull på den sunkne fortauet med kritt. Hullene skal begynne på det punktet av den sunkne fortau nærmest huset og flytte ned lengden på oppkjørselen. Dersom området er stort, merker hull på tvers midt på fortau, samt adskilte ca 6 inches hverandre.

2 Bor hull gjennom asfalten med en kjerne drill og en 2-tommers bit.

3 Sett inn en slange inn i det første hullet og stoppe når du føler motstand. Jamming det inn smuss eller grus vil bare tette slangen.

4 Fest den andre siden av slangen til en mudjacking pumpe. Skru slangen på stramt og klemme på slutten for å hindre at det dukker av.

5 Rør betongblanding i en trillebår med nok vann til å danne en røre-lignende tekstur. Scoop den inn i mudjacking pumpen med en spade. Den mudjacking pumpen er en hydraulisk pumpe konstruert for å pumpe små mengder av sementholdig betong under plater.

6 Slå på maskinen og sakte pumpe betong gjennom slangen under den sunkne skive. Fortsett pumping inntil umiddelbar nærhet stiger til sitt opprinnelige nivå.

7 Fjern slangen fra det første hullet og sett den inn i den neste. Gjenta trinn 6 inntil betongen er pumpet inn i alle hullene og hele området er på nivå med resten av oppkjørselen.

8 Fyll hullene med betong mix og en sparkel, og glatt toppen med en sparkel.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com