Hvordan lage en dekorativ lampeskjerm

December 30

Hvordan lage en dekorativ lampeskjerm


En måte å spare penger dekorere hjemmet ditt er med gjør-det-selv-prosjekter. Et slikt prosjekt som vil legge en unik touch til ethvert rom er å dekorere en lampeskjerm. En dekorativ lampeskjerm gir et karakteristisk utseende til alle rom. Du får også å hevde berømmelse som kunstneren til en potensiell samtale brikke i ditt hjem. Følgende trinn vil veilede deg i å lage en lampeskjerm som vil kompliment ethvert rom i hjemmet ditt.

Bruksanvisning

1 Bruk en eksisterende lampeskjerm eller kjøpe en ny en under $ 20 fra en rabatt varehus.

2 Ta din eksisterende lampeskjerm fra lampefoten. Brainstorm for ideer for å legge til dine egne kreative preg på lampeskjerm. Velg design og farger basert på hjemmet innredning.

3 Velg en lampeskjerm design som vil matche bunnen av lampen. Hva er temaet for rommet ditt der lampen vil ligge? Er det en italiensk tema eller kanskje en tropisk tema? Gå til en lokal hobbybutikk og kjøpe maler med temaer som, former av skjell og fisk for en tropisk tema eller druer og vinranker for en italiensk tema. Kopier eller spore en blomst, dyr eller annet abstrakt design i en skisse pad. Bruk hardt lager-papir for å kopiere design, klippe ut og legge til en lampeskjerm.

4 Finn gratis maler på nettet som for eksempel en hytte tema med woodsy trær, måne, stjerner og en elg. Skriv ut gratis maler ved hjelp av lager-papir eller skrive ut med vanlig papir og spore design på lager-papir med en lys-boksen. Klipp ut spores mal og bruke dobbeltsidig tape, spray lim eller stoff lim til å feste maler på innsiden av lampeskjerm.

5 Vent til limet tørke og sett lampeskjerm på lampefoten. Slå på lampen for å se din kreative bestrebelser glans.

Hint

  • Gjør-det-selv-prosjekter kan spare penger.
  • Unngå å bruke stoff eller en mal materiale som kan være brannfarlig.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com