Hvordan bygge min egen utescene

October 21

Hvordan bygge min egen utescene


Utendørs scener er en populær måte å staging konserter, teater og danseforestillinger. Utendørs scener bør være stor nok til å passe komfortabelt produksjonen du ønsker å iscenesette, liten nok til å demontere gjennom årstidene, og i stand til å bli transportert til et nytt sted etter behov. Utendørs scener er en fordel fordi de gi avkall på byggekapasitet forskrifter og tillate gjester å nyte godt vær mens du ser en forestilling. Bygg din egen utendørs scene for et spesifikt formål hjemme.

Bruksanvisning

1 Planlegg utescene. Dette innebærer å bestemme den totale størrelsen på stillas behov og er avhengig av typen av produksjonen man ønsker å være vert. Vanligvis teaterscener trenger å være noe stort for å imøtekomme skuespiller bevegelse, mens musikalske stadier er noe mindre.

2 Utkast en skisse av scenen. Opprett en skala tegning av scenen som inneholder spesifikasjoner for lengde, bredde og høyde på hver del av scenen. Bruk dette for å holde oversikt over fremgangen din mens bygge scenen.

3 Innkjøps materialer. Kjøpe noen overflødig tre og negler utover hva du trenger for å tillate for eventuelle feil.

4 Konstruer bunnen av scenen. Dette er rammen av scenen som sitter på bakken og støtter gulvet der musikere og skuespillere gå. Det løfter også ytelsen over bakken for publikum til å se.

5 Bygg gulvet av scenen. Gulvet er der all handlingen på scenen oppstår. Det sitter på toppen av scenen basen. Gjør det stort nok til å gi god ytelse rommet, men liten nok til å imøtekomme noen få mennesker.

6 Monter delene på scenen. Be om hjelp når du løfter scenegulvet på basen. Med en person i hver ende, heise scenegulvet på sokkelen og fest den med spiker.

Hint

  • Legg et teppe til hver ende av scenen for å gi rom for scene endringer og en backstage-området.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com