Slik Dekorer med pastell Blå-grønne farger

November 11

Slik Dekorer med pastell Blå-grønne farger


Ved hjelp av pastell blå-grønne fargenyanser i ditt hjem kan gi en avslappende følelse av ro. Disse fargene er ofte forbundet med vann og utendørs scener. Ved hjelp av aqua, blågrønn eller andre blå-grønne nyanser vil gjøre hjemmet ditt en innbydende oase etter en lang dag med jobb, skole eller spille. Det er ikke vanskelig å finne koordinerende farger for å matche denne type innredning. Ved hjelp av noen grunnleggende interiør reglene vil hjelpe deg med dine valg.

Bruksanvisning

1 Velg pastell blå-grønne farger for soverommet. Disse nyanser kan skape en fredelig atmosfære som vil gjøre deg i stand til å sove som en baby. Sølvgrå, fersken toner og andre pastellfarger vil koordinere vakkert og forbedre den beroligende effekten disse fargene vil ha på soverommet.

2 Dekorer baby barnehage med blå-grønne farger hvis du er usikker på barnets eller ønsker det å ha en unisex appell. Male veggene i en nydelig blå-grønn nyanse vil ha en beroligende effekt på barnet og foreldrene. Koordinerende nyanser av blek gul, off white eller mintgrønt vil fremheve blå-grønn farge og gi din baby barnehage en delikat, frisk look.

3 Velg pledd eller blomstermønstre for å friske opp den myke utseendet på blå-grønne nyanser på veggene. Ved hjelp av bare nøytrale toner og faste stoffer kan gi rommet et utvisket følelse og et tørt utseende.

4 male veggene en taupe, off-white eller annen nøytral farge hvis stoffet på møblene har en travel mønster, for eksempel utendørs scener eller innslag av pastell blått og grønt. Dette vil øke den fredelige stemningen i rommet og hjelper øyet å flyte rundt i rommet.

5 Velg komfortable møbler å gå med den blå-grønne nyanse på veggene. Velge stoppede møbler med klassiske mønstre som fleur-de-lis og toile vil gi rommet et klassisk eleganse.

6 Bruk hvit eller off-white tilbehør, for eksempel lampeskjermer eller bilderammer, for å gi rommet en viktoriansk eller fransk landet appell. Denne vintage utseende vil gi hjemmet ditt en hytte stil og utseende som er innbydende og luftig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com