Slik feilsøker en Whirlpool AccuBake Range

September 27

Whirlpool stekeovn varierer med "AccuBake" teknologi er utviklet for å sikre jevn fordeling av varmen inne i ovnen. Som med alle ovner apparatet, kan det oppstå problemer når du bruker en Whirlpool AccuBake rekkevidde. Det første trinnet i feilsøkingen er å finne mulige årsaker til problemet. Fullfør feilsøkingen å løse mange av de vanligste problemene som kan oppstå og spare deg selv en tjeneste samtale og tilsvarende regning.

Bruksanvisning

1 Trykk på en kontrollknotten inn før du slår til en innstilling. Innstillingen vil ikke aktiveres med mindre knotten trykkes inn først.

2 Trykk på "Avbryt" knappen hvis ovnen vil ikke fungere. Hvis en "Cook & Hold" funksjonen ble tidligere aktivert, må det kanselleres før ovnen kan aktiveres.

3 Slå på en av overflate brennere i ett til to minutter hvis AccuBake serien er en gass modell og brennere vil ikke fungere. Hvis dette er første gang det har blitt brukt, brennerne må tillate luft å unnslippe fra gassledninger før de antennes.

4 Lukk ovnsdøren helt hvis selvrensende syklus ikke vil fungere. Syklusen kan ikke starte uten at døren er lukket langt nok for den automatiske låsen til å engasjere seg.

5 Trykk på "Avbryt" knappen hvis "Lock" eller "Bake" blinker på displayet. Dette displayet meldingen betyr at det var et strømbrudd. Ved å trykke på "Avbryt" nullstiller AccuBake serien display.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com