Hvordan Kill Duck Weeds

December 11

Hvordan Kill Duck Weeds


Duck luke er en frittflytende luke som er funnet på toppen av stille eller saktegående vannmasser. I motsetning til mange vannlevende ugress, and weed aldri blir forankret i jorda. Duck luke kan fullstendig dekke overflaten av et legeme av vann, til tross for hver plante blir bare? Tommer i diameter. Dessverre kan duck ugress være skjemmende, og så kan det være lurt å drepe dem.

Bruksanvisning

1 Hånd-pull anda ugress. Duck ugress ikke heie seg i jorda. Dermed dra ugress for hånd (eller ved hjelp av en skimmer) er et nei eller rimelig alternativ.

2 Lei en vann luke tresker. I noen tilfeller er angrep så alvorlig at hånd-trekking er ikke et praktisk alternativ. En vann luke Ster er en båt som har en "cutting head" og er utviklet for å fjerne ugress fra dammer og innsjøer.

3 Påfør en vannlevende ugressmiddel. Akvatiske ugressmidler er tilgjengelige i spraybare eller granulære formuleringer, og riktig brukt, ikke skade dyrelivet. Akvatiske ugressmidler kan sprayes på ande ugress direkte fra båt eller fra land. på et tidspunkt bør man bruke vann herbicider på en fjerdedel til en tredjedel av overflatearealet. Dette bidrar til å beskytte fisken fra en mangel på oksygen.

4 Bruk en mørk-farget dye designet for vannlevende programmer. Mørke fargestoffer kan brukes rett ut av flasken langs fjæra, og vil arbeide for å redusere mengden av sollys tilgjengelig for vannplanter, og dermed drepe duck ugress.

5 Oppretthold en sunn grasdekke rundt i kroppen av vann. Dette vil bidra til å hindre avrenning og erosjon, som kan stimulere luke vekst.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com