Hjem Produkter for rengjøring tregulv

December 13

Hjem Produkter for rengjøring tregulv


Tregulv krever omsorg og oppmerksomhet. På grunn av sin sammensetning, parkettdekke omsorg vanligvis krever mer oppmerksomhet og produkter enn andre typer gulv. Imidlertid kan vanlig husholdningsprodukter også brukes til å rengjøre tregulv. Bruken av disse verktøyene vil bidra til å holde på bekostning av å opprettholde tregulv til et minimum.

Koster

En kost er det beste verktøyet for å holde tregulv ren og skinnende rent. Rutinemessig feiing tregulv minst en gang om dagen vil eliminere mye av behovet for andre rensemetoder. Feiing ofte har også den ekstra fordelen av å fjerne skitt og andre materialer som kan ripe opp veden som resulterer i et behov for å erstatte tre eller refinish gulvet. En tørrmopp er best for rengjøring tregulv.

Mops

En mopp er en annen viktig husholdning produkt for tregulv. En myk klut mopp er best. Svamp mopper kan forårsake riper på gulvet fordi de harde plastkantene ofte ender opp med å berøre gulvet. Mopping skal aldri gjøres med en soaking mopp. Faktisk bør bare etasjer med uretan belegg noensinne bli vasket med vann. Lakk-dekket gulv skal bare rengjøres med parkettdekke renere anbefalt av produsenten. Voksede gulv skal bare rengjøres med løvtre rengjøringsmidler som er ikke-oljebasert. Hvis du etasje har en uretan belegg, så det kan være lett tørker med en fuktig mopp. Gulvet bør tørkes umiddelbart.

støvsugere

Et vakuum kan også være et nyttig verktøy for rengjøring tregulv. Men bare støvsugere som ikke bruker beater barer er sikker for bruk på tregulv. Hvis du har en beater bar vakuum, kan du fortsatt bruke møblene vedlegget børste til å rense tre gulv hjørner. Hvis du har et vakuum uten en beater bar, er det trygt å bruke på tregulv.

Eddik

En annen husholdning produkt som kan brukes til å rengjøre tregulv er eddik. Eddik fungerer godt for å rydde opp olje og andre fete utslipp fra tregulv. Eddik kan legges til vannet for uretan-belagt tregulv, eller den kan brukes ufortynnet som et sted renere for tregulv med andre belegg. Test alltid renhold løsning på et lite område før du legger over hele gulvet. Etter eddik tørker gulvet må være polert med en myk klut for å gjenopprette glans.

Oppvasksåpe

Noen få dråper oppvaskmiddel tilsatt vann kan også brukes til å rense uretan-belagt tregulv. Vannet bør tørkes umiddelbart etter rengjøring for å hindre vann flekker. Etter at gulvet er tørket, for å buff med en myk klut gjenopprette en høy glans.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com