Hvordan Bleach teakdekk

October 23

Hvordan Bleach teakdekk


Teak er en hardfør tropisk trevirke som tåler tøffe forhold mens de fortsatt forvitring vakkert, som inneholder store mengder av gummi og olje. Det er et ideelt tre for utemøbler og er også mye brukt på båter. Mange foretrekker naturlig honning fargen på ubehandlet teak, mens andre foretrekker å bruke beis, olje eller blekemidler til å endre sine teakdekk til deres personlige smak. Bleking teak dekk vil lette det et par nyanser, og selv om teak er generelt værbestandig, kan bleking hjelpe hemme vekst av mugg og jordslag.

Bruksanvisning

1 Vask dekk med en kopp vaskemiddel oppløst i en liter varmt vann. Skrubb dekk forsiktig med en mild skrubb eller en stor svamp og la vannet suge i 15 til 20 minutter. Skyll med kaldt vann. Hvis dekk har vannskader, kan det være lurt å skrubbe hardere i slitte områder, men vær forsiktig på over skrubbing; kan du uforvarende gi treverket en røffere utseende.

2 Ta på gummihansker og munnbind. Løs opp 8 unser trinatriumfosfat i en gallon av varmt vann. Påfør blekemiddel løsning med en streng mopp, myk svamp eller veldig myk børste. Hvis du bruker en børste, skrubb forsiktig over korn; å gni med kornet vil rive kornet ut av plankene, noe som resulterer i en grov utseende.

3 Skyll tre to-tre ganger med kaldt vann etter å ha latt blekemiddel løsning sett før veden er ønsket letthet. Ikke la blekemiddel satt i mer enn 30 minutter, ellers risikerer du å skade treverket.

4 Tørk dekk tørr med en myk klut og la det tørke grundig. Hvis du ikke er fornøyd med lysstyrken for dekk, kan du bleke dekk igjen med en sterkere blekemiddel løsning: 16 unser trinatriumfosfat oppløst i en liter varmt vann.

Hint

  • Du kan lyse teak dekk i mellom bleachings ved å bruke en teak bright. Du kan også bruke dette etter at bleket teak dekk har tørket og før behandling med teak olje.
  • Etter bleking, vil din teak dekk slår en gråaktig farge og vilje jord lettere fordi bleke har brutt ned det beskyttende teak olje. Det kan være lurt å behandle dekk med en høy kvalitet teak olje. Oljen vil intensivere fargen og korn mønster i treverket, gir det en rik utseende. Teak olje vil også bidra til å motvirke solens UV-stråler.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com