Hvordan beregne avstand på Deck Joists

November 1

Hvordan beregne avstand på Deck bjelkene. Avstanden mellom dekksbjelkene er ofte referert til som bjelke span i profesjonell lingo. Det spiller ingen rolle hva du kaller det - det er fortsatt en kritisk beregning når det gjelder å bygge din nye dekk. Selv om det kan virke komplisert til første gangs dekk byggmester, er måten å beregne avstanden på dekk bjelkelag basert på sunn fornuft og kunnskap om materialer.

Bruksanvisning

En Bestem hva slags tre du skal bruke for dine bjelkene. Forskjellige tresorter utvide og kontrakt på ulike priser, og vil variere i mykhet, noe som vil påvirke hvor mye vekt de tre kan bære før du begynner å synke. Mykere tresorter som sedertre vil gi mer enn brasilianske Ipê eller Ironwood, som er hardere og mindre fleksibel.

2 Bestem størrelsen på tømmer du skal bruke for bjelkene. Lengre, vil tynnere bjelkene må settes tettere sammen for optimal strukturell integritet, mens kortere, bredere bjelkelag kan settes lenger fra hverandre.

3 Mål lengden på gulvbordene du skal bruke. De fleste dekk er bygget med lange, konsistente stykker av trelast for dekk gulv. Men noen mønstrede gulv krever korte, vinklede trestykker for å skape spennende design. Designene som bruker kortere gulvbordene vil kreve bjelkene til å bli satt tettere sammen for å imøtekomme disse mønstrene.

4 Ta hensyn til klimaet der du skal bygge din dekk. Ikke bare vil tre varp eller sprekk under mindre enn optimale forhold for sine arter, men hvis du bor i et område som får kraftig snøfall hver vinter, så må du også ta hensyn til den generelle dødvekt at dekket skal holde, noen ganger i flere måneder på en gang. I kjøligere klima, holde bjelke avstander mindre enn du ville gjort i varmere klima.

5 Ta kontakt med en kortstokk bjelke span tabellen for å finne den beste avstanden. Du kan finne tabeller og kalkulatorer på nettet på nettsteder som Ace Hardware og BestDeckSite (se Ressurser nedenfor). Du kan også sjekke med byutviklingsavdelingen siden det vil være i stand til å bidra til at bjelken spenner du beregne faller innenfor sine regulering kode standarder.

Hint

  • Alltid beregne trelast lengder basert på faktiske målinger, pluss minst 10 prosent ekstra for avfall.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com