Hvordan å luke Vannmeloner

October 31

Hvordan å luke Vannmeloner


Ugress kan ta over vannmelon planter hvis venstre ukontrollert, noe som fører til en dårlig avling på slutten av sesongen. Mange bønder bruke plantevernmidler for å kontrollere ugress, men plantevernmidler er skadelige kjemikalier som mange forbrukere foretrekker å unngå. Hvis du ønsker å vokse organisk vannmeloner, må du kontrollere ugress uten kjemisk intervensjon. Du kan stille rader med svart plast for å redusere mengden av ugress, men luke barrierer er ikke helt ugjennomtrengelig. Hvis du luke de vannmeloner ofte og riktig, vil du ende opp med friske planter og en høy avkastning av saftige meloner.

Bruksanvisning

1 Dyrke jorden rundt vannmelon plantene bare dypt nok til å klippe ugress, men uten å skade vannmelon vintreet eller røtter. Fordi vannmeloner har følgende vinstokker, kan denne metoden bare være egnet under anleggets tidlige stadier.

2 Løft opp vannmelon vintreet å avdekke eventuelle ugress som vokser under.

3 Ta tak ugresset godt i hånden og vrikke dem forsiktig for å løsne røttene.

4 Trekk ugress ut av bakken sakte og forsiktig slik at du fjerner så lite jord som mulig. Vannmeloner har grunne røtter som lett kan bli forstyrret ved å trekke ugress, spesielt hvis ugresset er rundt bunnen av anlegget.

5 Slå på jord ofte med en sparkel å dyrke jorda og hindre ny luke vekst.

Hint

  • Du kan også prøve å grave ugresset ut med en sparkel så lenge du grave grunt og er nøye med å forstyrre bare ugress røtter.
  • Weeds er mye lettere å dra hvis du luke ofte å fjerne dem i frøplante luke scenen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com