Hvordan bygge en hjemmelaget 55 Gallon Drum Composter

July 29

Hvordan bygge en hjemmelaget 55 Gallon Drum Composter


En 55-gallon trommel kan slå verftet avfall og matrester til en nyttig jordforbedringsmiddel på kort tid. Det er ideelt for byboerne siden kompostering enheten er egnet for små verft og bidrar til å holde skadedyr ut av kompost. Fordi rulle fat er enklere enn å snu en komposthaug med en høygaffel, er det mer sannsynlig å slå komposten regelmessig, noe som vil øke hastigheten som den brytes ned. Du kan få ferdig kompost i en til fire måneder å bruke en tumbling komposten.

Bruksanvisning

1 Drill omtrent åtte jevnt fordelte rader med 1/2-tommers hull rundt omkretsen av sylinderen. Space hullene i hver rad 4 til 6 inches hverandre. Bore omtrent 10 hull på bunnen av fatet for drenering og luftsirkulasjon.

2 Maling på innsiden og utsiden av fat med rust hemmende maling. La fat tørke helt.

3 vekselvise lag av brunt kompostmateriale og grønt kompostmateriale i sylinderen, ved hjelp av et forhold på to deler brunt materiale til en del grønt materiale. Fortsett å legge lag til sprøyta er omtrent tre fjerdedeler full. Fest lokket, snu fatet på siden og rull den rundt for å blande ingrediensene.

4 Ordne murstein for å tjene som et standpunkt for fat komposten. Plasser fat stående på klossene for å legge til rette for lufting og drenering.

Hint

  • Bruk en food-grade fat som ikke har hatt et giftig stoff for å konstruere din komposten.
  • Snu fat på sin side hver uke, og rulle den rundt for å mikse og lufte komposten flere minutter.
  • Sjekk fuktighetsinnholdet i komposten ukentlig ved å klemme en håndfull kompost. Hvis du bare kan presse ut en dråpe vann, har det rett fuktighetsinnhold. Hvis det er tørr, tilsett litt vann og bland igjen. Hvis du presse ut flere dråper vann, tilsett litt ekstra tørt materiale og blande kompost igjen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com