Slik holder Strong Onion lukt fra kjøleskapet

October 18

Slik holder Strong Onion lukt fra kjøleskapet


Når du skrelle en løk, begynner det å stinke. Som lukt fyller kjøleskapet, kan den bli absorbert av veggene og uemballert mat. For å holde sterk løk lukt i sjakk, må du riktig store kutt eller skrelt løk å holde lukt fra å rømme. Hvis lukten allerede har herjet på kjøleskapet og innholdet, ikke bekymre deg. The University of Kentucky Cooperative Extension Service anbefaler flere enkle å finne og bruke rettsmidler for å bli kvitt den offensive lukt.

Bruksanvisning

1 Plasser løk i en lukkbar sandwich bag og legg posen i grønnsaks frukt- og grønnsakskuffen.

2 Plasser en åpen boks med natron i kjøleskapet. Smell kjøleskapet igjen i neste dag. Natron og baggie kan være nok til å fjerne lukt. Hvis ikke, gå videre til trinn tre.

3 Ta maten ut av kjøleskapet og rengjør alle flater med ufortynnet hvit eddik og en fille. En sprayflaske vil hjelpe deg å bruke den. Sett på mat og natron når eddik tørker. Dette vil spre de fleste løk lukter. Hvis ikke, gå videre til trinn fire.

4 Fjern all mat fra kjøleskap skuffer og hyller og fylle dem med sammenkrøllet avispapir. Oppdater avisen hver tredje dag til lukten er borte.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com