Hvordan konvertere en Simmons barneseng til en seng

July 7

Den Simmons Bedding Selskapet er produsent av en linje av konvertible cribs kalt Crib 'N' More samling. Disse Cribs kan konverteres fra en krybbe, til en pjokk seng, en sofa, og til slutt til en full-size seng. Noen av konverterings delene selges separat, er imidlertid daybed konvertering kit følger med originale crib kjøpet.

Bruksanvisning

Fra og med montert Crib:

1 Bruk umbrakonøkkel, fjerne foten endestykket som nå er i fronten av sengen ved å fjerne de fire boltene som er koblet til venstre og høyre innlegg. Du vil ikke bruke disse boltene i et senere trinn, slik at du kan lagre dem med foten endestykket.

2 Fjern madrassen støtte enheten fra venstre og høyre innlegg ved å fjerne de fire knappehodebolter som er koblet på hvert hjørne til venstre og høyre innlegg. Sett boltene til side som du vil bruke dem til å feste madrassen støtte i et senere trinn.

3 Bruk en hammer for å banke gate pinnene i hver ende av dagen seng rail den. Pass på å bare sette porten pinnene halvveis, slik at den andre halvparten kan passe inn i innleggene. Fest dag seng rail til venstre og høyre innlegg ved å skyve på den andre halvparten av porten pinnene i hver side innlegget. Bruk sekskantnøkkel til å stramme de 2 M6 x 80 mm bolter ved å skru dem med klokken.

4 Sett madrassen støtte enheten til lavest madrassen posisjon mulig å bruke de samme boltene som tidligere holdt støtten. Slå umbrakonøkkel klokken stram boltene.

5 Kontroller at alle skruer er skikkelig strammet ved å skru boltene klokken til stramt da løsne bolten 1/2 til 3/4 omdreining. Du kan bruke samme madrass i dag seng alternativet som du brukte i sengen så lenge den har en minimum dimensjon på 51 5/8 inches lang og 27 1/4 inches bred med en tykkelse på minst 4 inches.

Hint

  • Alltid konsultere brukerhåndboken eller ta kontakt for bestemte retninger. Kontakt Simmons direkte for å få en bruksanvisning spesifikke for barneseng. Modellnummeret på din crib ligger på den blå og hvit etikett på innsiden nederst rail på hodet av sengen.
  • Bruk aldri en barneseng som har manglende eller skadde deler.
  • divan Alternativet er kun for barn som er eldre enn 15 måneder og veier mindre enn 50 lbs.
  • Sjekk med US Consumer Product Safety Commission (CPSC) jevne mellomrom for å se om din crib modellen har hatt noen tilbakekallinger på grunn av sikkerhetsproblemer.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com