Slik fjerner maling fra metall dører

August 29

Slik fjerner maling fra metall dører


Maling kan være en kraft å regne med. Det finner veien til overflater det er ikke ønsket på og våger noen å prøve å fjerne det. Den type maling vil bestemme hvor mye krefter involvert i å fjerne den. Vanlig såpe og vann vil ikke gjøre mye for å lindre en metall dør av denne sta substans. Med litt tid, tålmodighet og albue fett, men maling kan lett tas ut av metall dører forlate overflaten som om det aldri ble male det i det hele tatt.

Bruksanvisning

1 Påfør malingen tynnere til den malte området med en pensel. Trykk vaske området på en innstilling på 80 psi. Gjør feiende bevegelser med munnstykke og stoppe med jevne mellomrom for å sjekke fremdriften. Dette fungerer spesielt godt på spraymaling.

2 Bruk en varmepistol til å varme opp malingen til den begynner å krølle og skrape den bort med en skrape.

3 Påfør maling tynnere eller stripper og med en pensel og skrubbe det bort med en stålbørste eller sandpapir.

4 Bruk neglelakkfjerner med aceton og en myk børste og skrubbe bort uønsket maling. Skyll området med vann eller slangen det ned hvis det er utenfor.

Hint

  • Vær sikker på at det er god ventilasjon ved arbeid med kjemikalier som de i malings thinners.Always Bruk verneklær når du arbeider med chemicals.It er en god idé å bruke vernebriller når trykket vask.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com