Hvordan bli kvitt pungrotter i Yard

August 29

Hvordan bli kvitt pungrotter i Yard


At to-fot, tannish-pels critter velte dine søppeldunker som er verken vaskebjørn eller husholdning kjæledyr er mest sannsynlig en possum, den eneste pungdyr innfødt til USA og Canada. Også kalt opossums, disse åtseldyr ofte besøker oppholdsområder på jakt etter mat, som inkluderer nøtter, egg og frukt, samt små dyr, fugler og insekter. Hold dem borte fra hagen din og ut av kjæledyret mat med enkle, men effektive, og det meste billig, metoder.

Bruksanvisning

1 Kontroller at verftet er godt vedlikeholdt og derfor mindre attraktivt å pungrotter. Hold alle søppeldunker i garasjen, skur eller annet inngjerdet område som pungrotter kan ikke bryte. Pass på at lokkene er alltid på bokser og montert riktig. Plukk opp nedfallsfrukt fra noen frukttrær du kan ha på din eiendom jevnlig, og holde busker og trær beskjæres og lange gress klippes. Pungrotter liker å lage reir i treet sprekker under bolig og børste hauger i tillegg til å være tiltrukket av matkilder.

2 Blokker av eventuelle innganger til hjemmet, inkludert verandaer, dekk, hull eller åpne områder under hjem, gjerder og hund dører.

3 Installer en bevegelsesaktiverte sprinkleranlegg til å gå av ved bevegelse hvis du arbeider med mer enn en possum eller en som vedvarer til tross for din beste innsats.

4 Sett opp possum feller i områder de synes å hyppig. Se etter avføring og spor for å identifisere høy trafikk Possum områder. Ring din lokale dyr kontroll for å fjerne pungrotter.

5 Ta med alle pet mat retter inne for kvelden hver natt.

Hint

  • Sprinkleranlegg kan også gå av når andre dyr, som ekorn, kaniner, gjengen, hunder og katter, kjører i det berørte området, som skremmer dyr og avfall vann.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com