Hvordan bygge en fabrikk Cloner

September 12

Hvordan bygge en fabrikk Cloner


Kloning planter er en måte å få mange nye planter som er identisk med den overordnede, eller mor, anlegg. Dette er en vanlig metode for å gjengi mange forskjellige typer planter, men ikke hver plante vil klone med hell. En plante Cloner er en enhet som hjelper deg med kloning planter og gjør prosessen enklere. En av de beste måtene å klone planter er med en enkel hydroponic oppsett som bruker aeroponics - en tung tåke på plantenes røtter - for å få plantene til en god start. Systemet er enkelt og rimelig å bygge.

Bruksanvisning

1 Ordne netto potter på lokket og tegne rundt hver enkelt, etterlot minst et par inches mellom hver pott. Bruk dette som din guide for å kutte hull og kutte to-tommers hull i lokket på plast bin å holde pottene.

2 Plasser en netto potten i et av hullene og monter lokket på bin. Mål 1 tomme under bunnen av potten og lage et merke på innsiden av bin. Dette blir din vannlinjen. Fjern lokket fra hyllen.

3 Fest hver luft stein til en lengde på luftslange, og koble begge slangene til "T" -kontakt. Fest den ene siden av kontakten til luftpumpen, ved hjelp av et ekstra stykke luftledning. Dette vil gi de bobler som er grunnlaget for dette systemet. Plasser luft steiner i bunnen av hyllen, så langt fra hverandre som praktisk, for å gi så mye dekning av bin områder som mulig.

4 Fyll bin til linjen med vann. Sett lokket på hyllen.

5 Sett en skjæring i en av netto potter. La? Tommer av skjære rager gjennom bunnen av potten og fyller rommet rundt skjære med leire pellets. Still inn hvert fylt potten i et av hullene i lokket. Gjenta til alle hullene er fylt.

6 Sett timeren for å slå på i 15 minutter og deretter av i 45 minutter. Det må gjenta dette 24 timer i døgnet. Sett pumpen inn i timer og timer til en stikkontakt. Sørg for at vannstanden holder seg opp til streken. Det vil ta ca to uker for kloner å utvikle røtter.

Hint

  • Netto potter er lett og billig tilgjengelig fra alle hydroponics leverandør. A vitamin B-1 supplement lagt til vannet kan hjelpe plantene å heie bedre. Du kan også dyppe hver stilk i rooting hormon før du legger den i en gryte, hvis du ønsker.
  • Ikke la vannet nivå i aeroponic kloning systemet blir for lavt, eller det vil ikke gi nok fuktighet for plantene dine, og de vil dø. Ikke la plantene henge i vannet, eller de blir vasstrukne og dø. Stengelen bør være ca ½ tomme over vannlinjen til alle tider.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com