Hvordan å demontere kvarts klokker

July 18

Hvordan å demontere kvarts klokker


Kvarts klokker finnes i hjemmene over hele verden. Betraktes som en nøyaktig klokke som krever ingen justeringer, har kvarts erstattet mekaniske vekkerklokker i soverom og dekorative klokker i stuer. Faktisk, omtrent alle størrelser og former tilfelle kan romme en batteridrevet klokke. Med unntak av mindre detaljer som kan være unike for det tilfellet at en kvarts mekanisme er montert i, kan en kvarts tas fra hverandre med et par verktøy i en forholdsvis kort tid.

Bruksanvisning

1 Åpne batterirommet på klokken og ta ut batteriet. Hvis klokken saken er vedlagt, fjerne skruene som fester bakpanelet med riktig skrutrekker.

2 Åpne frontpaneldør hvis klokke er utstyrt med en.

3 Fjern sweep-annenhånds fra sentrum røret ved puling det rett ut med fingrene. Ta tak i hånden på sin center hub for å unngå å bøye den.

4 Fjern minuttviseren festemutteren med fingrene. Drei mutteren mot klokken mens du holder minuttviseren nær midten med den andre hånden. Hvis mutteren, løsne den med kombinasjonstang.

5 Fjern minuttviseren fra sin Arbor.

6 Fjern timeviseren ved å vri det litt i begge retninger mens du trekker den frem. Grip timeviseren i midten hub når du trekker.

7 Vri kvarts mutter mot klokken med kombitang til det løsner. Fjern mutteren resten av dets avstand med fingrene. Hold kvarts bevegelse fra baksiden, mens fjerning av mutteren.

8 Fjern kvarts bevegelse fra klokken.

9. Finn låsetappene på hver side av kvarts bevegelse.

10 Sett spissen av en vanlig gullsmed skrutrekker inn i låseløkker at fanene er i og lirke dem opp akkurat nok for fanen til å trekke ut.

11 Hold kvarts bevegelse horisontalt i hånden fordi når klaffene er gratis, kan de to halvdelene skilles. Løfte den øvre halvdel langsomt fra den nedre halvdel.

12 Hev de enkelte girene fra sine respektive plast foringene med pinsett.

13 Fjern de to batterikontaktlister fra sine avlange holderne i batterirommet ved hjelp av pinsett.

14 Finn låsetappene som holder kretskortet på plass. Bøy flikene litt med gullsmeder skrutrekker og fjerne styret fra bevegelsen huset for å fullføre demontering.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com