Hvordan justere en forgasser på en Stihl FS 80 Weed Trimmer

September 8

Hvordan justere en forgasser på en Stihl FS 80 Weed Trimmer


Mens Stihl gjør sitt ytterste for å fabrikkinnstilt maskineriet den produserer, kan ulike miljøforhold tilsier justere enhetens tomgangsturtall og effekt. Hvis Stihl FS 80 trimmer ikke synes å være utøvende på riktig måte, kan det være nødvendig å justere forgasseren innstillinger. Stihl leverer en justering verktøyet med hver FS 80 som er utviklet for å hjelpe deg å oppnå denne oppgaven.

Bruksanvisning

Gjenopprette standardinnstillinger

1 Monter FS skjæreverktøy, elektroverktøy vedlegg eller kombinasjonsverktøy (Stihl kaller det en CombiTool). Gjør dette med motoren slått av.

2 Snu enheten slik at høyre side vender mot deg. Forgasseren og tomgangsjusteringsskruene vil bli plassert nær sentrum av motoren som du ser på det.

3 Vri høyhastighetsskruen (merket "H 3/4") mot urviseren til den stopper, noe som betyr at tre fjerdedeler av en full sving.

4 Skru den lave hastigheten skruen (merket "L 1") med klokken til den sitter på plass. Etter det, skru skruen mot klokken en hel omdreining.

5 Start motoren og la det på tide å varme opp.

6 Juster tomgangsskruen (merket "LA") ved å dreie den enten med eller mot urviseren til skjærehodet roterer ikke.

Fine-Tuning

7 Bestem din høyde over havet. Trimmeren kan kreve spesielle finjustering justeringer.

8 Vri høyhastighetsskruen omtrent en kvart omdreining for hver 3300 fot (1000 meter) i høyde endring.

9 Vri høyhastighetsskruen mot høyre for å finjustere det for høytliggende bruk. Fortsett å vri det til det ikke er merkbar økning i turtallet. Utføre denne oppgaven med motoren i gang.

10 Vri høyhastighetsskruen mot klokken for å finjustere den for bruk ved havnivå. Fortsett gradvis snu det før det er ingen merkbar økning i turtallet. Utføre denne oppgaven med motoren i gang.

11 Juster tomgangsskruen, skru det enten med eller mot urviseren til skjærehodet roterer ikke.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com