Min Whirlpool Oppvaskmaskin har ingen makt og panelet er ikke lyser

August 6

Whirlpool oppvaskmaskiner har mange funksjoner, inkludert muligheten til å rense retter, justere vaskesyklusen i henhold til jordnivå og tøymengde, og lett rene glass eller små belastninger. Men hvis sentralen ikke er lyser opp og oppvaskmaskin synes ikke å ha makt, vil ingen av disse oppvaskmaskin funksjoner være svært nyttig. Brukere kan finne at problemene kan løses gjennom noen feilsøking.

strøm~~POS=TRUNC

Den mest sannsynlige årsaken til at din Whirlpool oppvaskmaskin har ingen makt og kontrollpanelet ikke fungerer er hvis et problem med strømforsyningen. Finn ut strømledningen og se om det har løsnet fra stikkontakten. Skyv den helt inn og vurdere å flytte andre apparater fra at uttaket til en annen. Tilbake eller erstatte sikringen, spesielt hvis det var en nylig strømbrudd.

Motor Overload

Whirlpool oppvaskmaskiner er utstyrt med en motor overbelastningsvern som slår av oppvaskmaskinen hvis motoren står i fare for overoppheting. Motoren starter automatisk i løpet av få minutter av å stenge av. Hvis den ikke gjør det, koble fra strømmen og vent i 30 sekunder før du kobler.

oppvaskmaskin Drift

Noen ganger grunnleggende driftsmåten kan bli oversett, slik at det virker som om oppvaskmaskinen har mistet makten. Pass på at døren er lukket tett og låst i posisjon og "Power" knappen er trykket. Når døren er lukket ordentlig, og at strømmen er på, bør kontrollpanelet lyse og kontroller kan velges.

Utsatt start eller Ctrl Lock

Hvis "Utsatt start" -funksjonen er valgt, vil oppvaskmaskinen virker som om det ikke er i drift før starttiden er nådd, og oppvaskmaskinen begynner operasjonen. Hvis "Utsatt start" har blitt valgt, trykk på "Avbryt / Tømming" for å avbryte syklusen. Hvis "Control Lock" -funksjonen er valgt, vil ingen av pads på kontrollpanelet fungere. Trykk og hold "Heat Dry" i fire sekunder for å låse opp denne funksjonen.

Reparere

Hvis disse feilsøkingstrinnene ikke fungerer og oppvaskmaskin er fortsatt uten strøm, kan du prøve å nullstille oppvaskmaskinen ved å koble den i 30 sekunder og deretter koble den til igjen. Hvis den ikke gjenoppta normale funksjoner når strømmen kobles til igjen, ring Whirlpool for assistanse.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com