Kan du kutte ned en Hibiscus Plant?

August 14

Kan du kutte ned en Hibiscus Plant?


Hibiskus planter varierer fra ettårige til stauder til busker. En av de vanligste er hibiscus busk, som vanligvis blomstrer om sommeren og høsten. Hibiscus blomstrer på årets vekst, noe som betyr at det er best beskjæres eller kutte ned før ny vekst om våren. Men hvis du ønsker å kutte ned hibiscus anlegget helt å bli kvitt den, kan du gjøre det når som helst.

beskjæring

Du kan beskjære tilbake en hibiscus anlegget. Ideelt beskjære i senvinteren eller tidlig på våren for å fremme masse ny vekst. Du kan også beskjære dem gjennom sommeren, men ikke senere. Dette vil gi ny vekst litt tid til å modnes før vinteren. Vanligvis er hibiskus planter tynnet eller beskjæres for foryngelse. Sviske valgt stammer tilbake til sine foreldre gren eller til bakken.

Cutting Tilbake

Hvis ønsker å sterkt redusere din hibiscus, kan du gjøre det også. Hard beskjæring bør bare gjøres i slutten av vinteren eller tidlig på våren, like før det begynner å vokse igjen. Du kan klippe den tilbake til bakken, hvis ønskelig, men ideelt sett bør du la mest stammer 9 inches. Den hibiscus vil da ha all vekstsesongen for å legge frem ny vekst og modnes. Det kan også blomstre samme år på sensommeren eller tidlig høst.

fjerning

Du kan også kutte ned hibiscus busk for å bli kvitt det. Skjær den tilbake nær bakken som helst på året. Du må fjerne eller drepe eventuelle gjenværende stubber, eller de vil vokse tilbake. Bruk en spade og grave rundt hibiscus, ca 12 inches dyp. Prøv å få så mye av røttene som mulig når du løfter anlegget fra jorda. Du kan også spraye en ugressmiddel på left stubber. Børst av overflødig sagmugg og rusk, og spray stubber med ugressmiddel snart etter klipping den tilbake. Det er flere ugressmidler du kan bruke, inkludert Brush Killer og Roundup konsentrat. Les etikettene for riktig påføringsmetoder, sikkerhetstiltak og bruksmengder.

Tips

Sanitize beskjæring verktøy før bruk, spesielt hvis du fortsatt vil at hibiscus å vokse. Bruk rensevæske og en fille å tørke ned bladene. Hånd clippers og lopping sakser fungere godt på hibiscus, som gjør en håndsag for noen lavere, tykkere grener. Beskjær årlig for å opprettholde en ønsket form. Hvert år, beskjære tilbake de lengste grener og de som vokser ut av sorterer, men la de andre til å blomstre på forsommeren. Den nye veksten kan blomstre av sensommeren eller tidlig høst.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com