Hvordan Fullfør Tile Edges

August 19Installere fliser er en enkel sak å sette dem jevnt i limet, men etterbehandling kanten av en flislagt overflate kan utgjøre noen problemer når kanter fliser er ikke for hånden. En løsning er å plassere en stripe av plast eller metall langs kanten av flisene. Hvis dette ikke vil fungere estetisk eller praktisk, kanter flisen selv må være ferdig.

Bruksanvisning

En Bestem Kantbånd du ønsker å skjære i din flis. Det er to grunnleggende kanttyper: en overlappende hvor kanten av den øverste flis lapper en nosing flis, og bullnosed edge, som kurver kanten av flisen ned til den møter den tilstøtende overflaten.

2 Opprett en overlappende flis kant for hjørne bruk når flisen vil overlappe en ekstra flislagt overflate i en 90-graders vinkel. Plasser en gjæringsskjæring pilk mot flisen å vinkle det, og kuttet en 45-graders skråkanten langs toppen av flisen ved overlappende kant med flis så ..

3 Sand kanten av flisen langs kuttet ved hjelp av en orbital sander utstyrt med en 100 sandpapir. Bytt til en 150 sandpapir for å jevne ut kanten og fjerne eventuelle ujevnheter. Endre sandpapir til 220 grit og gå over kanten igjen for å lage en glatt overflate egnet for polering.

4 Polsk kanten av flisen med en 4-tommers vinkelsliper utstyrt med en poleringspute. Plasser rasping sammensatt på puten og deretter gå over overflaten på flisen heve kanten til et glossy polsk.

5 Lag en bullnosed kant på flisen for plassering av kanter flis direkte mot undergrunnen, for eksempel en vegg eller gulv. Rund av kanten av flisen med en høyre-vinkelsliper ved hjelp av en diamantskive, smalner den mot baksiden hvor det sitter mot undergrunnen. Slipe kanten med jevn langsom passerer mot flisen kant for å skape kurven, sjekker prosessen fra flisen side for å bestemme om kurven er jevn.

6 Sand og polsk kanten av flisen ved hjelp av den samme prosessen brukes med overlappende kant.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com