Hvordan bruke en Auger Bit

March 18

Hvordan bruke en Auger Bit


Auger biter er basert på en oppfinnelse fra ca 2300 år siden kalte "Arkimedes 'skrue." I det 21. århundre, blir de brukt til å flytte materiale og væske i en rekke verktøy og utstyr. En grunnleggende mateskruen bit er en sylinder med et punkt på den ene enden og spor som går rundt omkretsen og gradvis stiger opp på siden beholderen fra den spisse enden. Når sylinderen roteres, kan det punktet bite inn i materialet, og sporet bærer det kuttede materialet opp og bort fra hvor borkronen er i bruk. Auger bits ligne borkroner, med unntak av at sporet er dypere enn på en borkrone.

Bruksanvisning

Ved hjelp av en Auger Bit

En Bestem hull som du trenger for å bore. En skrue er forskjellig fra en bore i størrelsen av hullet. Auger biter vanligvis begynner på ¾ tommer og gå opp til 1 ½ inches eller mer.

2 Marker midten av hullet du vil med en spiker punkt eller skrue punkt. Dette lille innrykk vil tillate poenget med skruen litt for å holde til materialet du er kjedelig og komme i gang.

3 Velg den biten som er det samme diameter på hva du skal sette inn i hullet. Dette vil gi deg en tett passform.

4 Sett litt inn i bore og skru bore rundt bit med en chuck nøkkel. Enden av chucknøkkel vil sette inn i et hull på siden av boret. Når du slår chucken tasten mens det er satt inn, vil det enten stramme eller løsne bore lasterom på litt.

5 Start bore snu. Slå på drill eller begynne å vri på håndtaket på hånden drill. Kontroller at auger bit ser ut til å være økende ut av den kjedelige mens du slår den. Dette betyr at borkronen roterer i riktig retning og beveger materiale ut av hullet.

Hint

  • For større boringer, kan det være lurt å starte med å bore et mindre hull, og deretter bytte til en større bit og kjedelig størrelsen hullet du ønsker. Dette vil minimalisere materialet borkronen trenger for å bevege seg og minske sjansene for jamming borkronen.
  • Dersom bit fangster når du prøver å fjerne det fra kjedelig, vri den i motsatt retning at det viste mens du var kjedelig og gradvis trekke det gratis.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com