Hvordan kan jeg vite om Compactor er fullt?

November 17

Trash komprimatorer er praktiske maskiner for boliger og kontorer. De knuse ned søppel hauger for å minimere mengden plass de tar opp. Dette er bra for miljøet fordi det gir deponier å holde mer materiale. Det er også kostnadseffektivt for dem som bruker dem fordi søppel ikke trenger å bli plukket opp så ofte. Noen ganger kan komprimatoren slutte å fungere fordi det er fullt og kan ikke komprimere ytterligere.

Hvordan vet jeg om det Actor er full

De fleste komprimatorer har en bestemt lys som tennes når komprimatoren har nådd full kapasitet. Sensorer i komprimatoren måle mengden av søppel og hvor mye kraft komprimatoren genererer å knuse den. Når det når et maksimumsnivå, vil lyset komme på.

Komprimatorer også stoppes når de er fulle. Denne sikkerhetsfunksjonen hindrer trykket fra å bygge opp og skade noe i maskinen. Når søppel komprimeres så tett som det kan, vil komprimatoren fungere før det er tomt. Du vet når det skjer at den er full.

Du kan også se manuelt for å se hvor mye plass komprimatoren har i den. Ved å åpne den opp, kan du se om det ser full eller hvis det er fortsatt plass til mer søppel å bli kastet inn i den. Hvis det ser fullt, kan du presse mot den med et kosteskaft eller en annen gjenstand for å se hvor mye gi søppelet har i den. Hvis det føles solid, komprimatoren sannsynligvis ikke kan kondensere det lenger. Det er like fullt som det kan få.

Noen større komprimatorer bruke en profesjonell overvåking selskap for å fortelle dem når en komprimator er full. Dette sparer penger fordi det hindrer søppel selskaper fra tømming halvfulle komprimatorer og bare sender en søppel fjerning service når komprimatoren er full nok til å rettferdiggjøre en. Selskapet benytter sensorer som kommuniserer tilbake til hovedkontoret og deretter selskapet sender en fjerning mannskap bare når det er nødvendig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com