Hva er en Whiptail Scorpions Behaviors & tilpasninger?

October 31

For all sin glupsk utseende, pisk hale skorpioner, eller whipscorpions, er ikke giftige og ikke er det, faktisk, selv skorpioner. Whipscorpion er et vanlig navn på vinegaroon, vitenskapelige navnet Mastigoproctus giganteus. Disse fascinerende edderkoppdyr noen ganger blir holdt som kjæledyr på grunn av sin nonvenomous natur. De kan imidlertid klype med sine knipetang. Enten du kaller dem pisk hale skorpioner, whipscorpions eller vinegaroons, etter at du kommer over din første skrekk, kan disse små skapningene være fascinerende.

Anatomi og fysisk tilrettelegging

Vinegaroons variere alt fra 1 ½ til 3 inches lenge etter at de blir voksne. Kroppene deres er enten svart eller en variant av brunt, og den lange, tynne ben på forsiden fungerer som antenner. De har seks flere bein, som de bruker for walking. Deres knipetang er en del av deres munn deler. De får sin pisk hale eller whipscorpion navn fra sine lange, tynne pisk-lignende hale. I motsetning til virkelige skorpioner, men det er ingen stinger i vinegaroon hale. De avgir en fin, vinegary luktende tåke fra deres bakparten som en forsvarsmekanisme, og dermed få dem deres felles navn "vinegaroon."

habitat

Vinegaroons foretrekker i tropiske og subtropiske strøk, men de har også innrettet til klima over hele verden. Selv om de er funnet mer vanlig i varme, tørre ørkenområder, de også kan finnes i fuktige, grønne skoger, gressletter, furuskog og fjell.

Vinegaroons liker å gjemme seg under blader og woodpiles, eller i rotete lagerrom. Gi pet vinegaroons noe å gjemme seg under, som et stykke lett bark. Ikke sett tunge gjenstander i beholderen med dem fordi de kan prøve å grave under dem, og kan muligens bli knust.

Fôring og Behavior

Vinegaroons ikke har godt syn, så de er avhengige av vibrasjoner å varsle dem å tære. De lever enslig, nattlige liv, som kommer ut om natten for å grovfôr og gravende i løpet av dagen etter tilgjengelige dekker, som sand, forkastet treet bark, eller i mellom stablet bokser. Deres viktigste byttedyr består av små insekter, men voksne også vil spise større insekter. Crickets lage et godt måltid for vinegaroons. De største artene medlemmer har også vært kjent for å spise små virveldyr.

reproduksjon

Etter parring kvinnelige vinegaroons bære egg sac til formings avkom. Etter at de er født, er disse avkom deretter overført til henne tilbake der hun bærer dem før de er klare til å slå ut på egen hånd. Vinegaroons dele dette problemet med skorpioner.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com